Rekrytointi

Oletko valmis vastaanottamaan haasteen?

Tarjoamme vielä paikkoja talvisesonkiin. Oletko omiasi kiireisissä ravintolamiljöissä, asiakaslähtöinen ja iloinen toimintatapa, sekä joustavuus ja innostuneisuus on juuri sinua kuvaavia asioita. Ota hetimiten yhteyttä ravintolapäällikköömme Jussi Kovaniemeen 040 6416125.

Tavoittelemme vilkasta ympärivuotista matkailutoimintaa Meri-Lappiin ja tiimissämme on ympäri vuoden tilaa monipuolisille heittäytyjille. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri kohteissamme – avoinna on vuosittain kymmeniä työ- ja harjoittelupaikkoja. Meillä voit työskennellä eri kohteissa ja tehtävissä osaamisesi mukaan.

Keitä me olemme

Kemin Matkailu Oy on vahva ja rohkea Kemin kaupungin omistama matkailuyhtiö. Operoimme, myymme ja markkinoimme ympärivuotisen LumiLinna-alueen monipuolisia ravintola-, kokous-, kahvila ja elämyspalveluita. LumiLinna-alueella toimivat myös meidän Seaside Glass Villas-pienhuvilat ja kesällä LumiLinna Camping. Vastaamme myös maailmankuulun Jäänmurtaja Sampon risteilyistä ja Seikkailujen saaren palveluista. Olemme mukana erilaisissa matkailualan yhteistyöverkostoissa ja hankkeissa.

Toimimme meidän oman SMILE365 -palvelukonseptin mukaisesti. Olemme kutsuneet vieraamme meille ja lupaamme pitää heistä hyvän huolen. Haluamme, että jokainen kohtaaminen eri toimipisteissämme, sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivulla on asiakkaallemme mukava kokemus ja mahdollistamme ikimuistoisen elämyksen.

Kemin Matkailu Oy on Vuoden kotimaan matkailuyritys 2019 ja tulevaisuuden matkailun kasvu open voittaja 2019.

Luomme ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme! Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme vastuullisen, kansainvälisen, kehittävän ja mielenkiintoisen paikan kasvua ja ympärivuotista matkailua tekevässä Kemin Matkailu Oy:ssä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja tuloksiin. Onnistumistasi tukevat vahvat palvelukonseptimme, innostuneet ja osaavat kollegat ja hiotut matkailutuotteet. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita ympärivuotisessa kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Kemin Matkailu Oy on Vuoden kotimaanmatkailuyritys 2019 ja tulevaisuuden matkailun kasvu open voittaja 2019. Haluamme olla Lapin paras ympärivuotinen matkailukohde.

Mitä me haemme

Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, matkailu- ja ravintola-alan kokemusta, sekä halua työskennellä ainutlaatuisten elämysten parissa. Olet innostunut ja olemuksellasi ja persoonallasi innostat muita. Uskallat heittäytyä oman mukavuusalueen ulkopuolelle tai olet ainakin valmis kokeilemaan. Sinulla on pelisilmää ja hymy herkässä. Ymmärrät, että asiakas on kaiken keskiössä ja osaat suositella työtehtävästä huolimatta hänelle oikeat palvelut. Liiketoiminta edellyttää myyntiä ja jokainen meillä toimija on siitä vastuussa. Jokainen on yrityksen käyntikortti!

Et myöskään kavahda kylmää, sillä me tarjoamme lumen ja jään elämyksiä ympäri vuoden. Emme katso niinkään koulutustaustaasi, vaan kokemusta, persoonaa ja halua oppia, luoda ja kehittää aina vain parempia elämyksiä vieraillemme. Kansainvälisten matkailijoiden kanssa työskennellessä tarvitaan kaikissa tehtävissä myös kielitaitoa. Edellytämme, että puhut vähintään englantia. Kielitaidon ei tarvitse olla huippuluokkaa, kunhan ihmisten kanssa tullaan toimeen. Lisäksi kaipaamme erityisesti kiinan, saksan, espanjan ja ranskan kielen taitoisia asiakaspalvelijoita ja oppaita.

Hakemukset

Tällä hetkellä tarjolla ravintolatöitä. Lisätietoja antaa ravintolapäällikkömme Jussi Kovaniemi puh:040 6416125.

Jätä hakemus tiettyyn tehtävään.  Katsomme myös mielellämme esittelyvideon itsestäsi. Lähetä viesti alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.
REKRYTOINTI
Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkömme Anne Pietilä.
Anne Pietilä HR & talouspäällikkö

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X