À la carte kokki

Haemme à la carte kokkia kokoaikaiseen työhön ravintolaamme. Tule mukaan tiimiin loihtimaan makuelämyksiä vieraillemme eri puolilta maailmaa. Sinulla on intohimo ruuan laittoon ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta.

Keittiössämme valmistetaan menun antimia myös LumiRavintolaan, aamiaiselle, lounaspöytään, illallisiin, sekä cocktail-, kokous- ja saunatilaisuuksiin.

Odotamme sinulta oma-aloitteista, positiivista ja reipasta asennetta ja otetta työhön. Vuorotyö sopii elämääsi ja ymmärrät, että matkailu on alati muuntautuva toimiala ja vaatii joustavuutta. Olet innostunut tiimityöntekijä ja toimit asiakaslähtöisesti. Sinulla on voimassaoleva hygieniapassi.

Työ alkaa kesäkuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Olemme savuton työpaikka.

Luomme elämyksiä ja miljöömme haastavat uudenlaiseen ja luovaan ajatteluun ja toimintamalleihin.

Kausihaku käynnistynyt!

Vaikka kesä on vasta edessä, me haluamme juuri sinut mukaan iloiseen joukkoomme seuraavaksi talvikaudeksi töihin!

 Haussa on oppaita, asiakaspalvelijoita, tarjoilijoita, siistijöitä ja kokkeja.

 Suurimmassa osassa työtehtäviä motivaatio työllistyä ja oppia uutta ovat avainasemassa. Emme edellytä sinulta koulutusta tai kokemusta, perehdytämme sinut tehtävään. Asenne, palveluhenkisyys ja reippaus, sekä halu oppia uutta on tärkeintä. Kerro meille avoimella hakemuksella millaista työtä etsit ja millaista työkokemusta sinulla on. 

Tehtäviin edellytämme englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan talvikauden alettua marras-joulukuun aikana ja kestävät maaliskuun loppuun tai huhtikuun puoleen väliin. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi
[email protected]

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ
Anne Pietilä
[email protected]
+358 40 746 2557