Tule meille töihin!

Kemin ympärivuotinen Lumilinna avattiin 2019 ja siitä lähtien Lumilinna on ollut auki läpi vuoden. Palveluihimme kuuluu Villa majoitus, laadukas kokouskonsepti, elämyksellinen jääravintola, sauna, jäätelöbaari ja camping. Meidän suuri näköalaterassi on auki kesä aikana ja talvisesonki alkaa marraskuussa ja päättyy huhtikuussa. Ympärivuotisessa elämystilassa on 74 paikkainen jään ja lumen ravintola auki tilauksesta läpi vuoden.

Valmistaudumme käynnistämään toimintojamme poikkeustilan jäljiltä ja ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista.

Lähetä hakemuksesi
[email protected]

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ
Anne Pietilä
[email protected]
+358 40 746 2557

Opas

Haemme helmi-maaliskuulle 2022 oppaita tuottamaan elämyksiä vieraillemme ympäri maailman ainutlaatuisissa matkailukohteissa niin Jäänmurtaja Sampon risteilyillä kuin LumiLinnassa.
Odotamme sinulta positiivista ja reipasta asennetta, joustavuutta, asiakaspalveluosaamista ja asiakaslähtöisyyden ymmärrystä. Sinulla on pelisilmää onnistuneen palvelukokemuksen luomiseen sekä halua tuottaa unohtumattomia elämyksiä. Et pelästy pakkasesta, nautit haasteista ja muutoksissa toimiminen on sinulle arkipäivää.
Työhön sisältyy opastus- ja asiakaspalvelutehtävät pääasiassa Jäänmurtaja Sampolla.
Asiakaskuntamme koostuu monista eri kansallisuuksista, edellytämme englanninkielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla voimassa oleva ensiapukortti. Olemme savuton työpaikka.
Olet avainasemassa toteuttamassa vieraillemme ainutkertaisia elämyksiä! Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa ja suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi
[email protected]

LISÄTIEDOT
Jussi Kovaniemi
Operatiivinen päällikkö
+358 40 641 6125

À la carte kokki

Haemme à la carte kokkia kokoaikaiseen työhön ravintolaamme. Tule mukaan tiimiin loihtimaan makuelämyksiä vieraillemme eri puolilta maailmaa. Sinulla on intohimo ruuan laittoon ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta.

Keittiössämme valmistetaan menun antimia myös LumiRavintolaan, aamiaiselle, lounaspöytään, illallisiin, sekä cocktail-, kokous- ja saunatilaisuuksiin.

Odotamme sinulta oma-aloitteista, positiivista ja reipasta asennetta ja otetta työhön. Vuorotyö sopii elämääsi ja ymmärrät, että matkailu on alati muuntautuva toimiala ja vaatii joustavuutta. Olet innostunut tiimityöntekijä ja toimit asiakaslähtöisesti. Sinulla on voimassaoleva hygieniapassi.

Työ alkaa lokakuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Olemme savuton työpaikka.

Luomme elämyksiä ja miljöömme haastavat uudenlaiseen ja luovaan ajatteluun ja toimintamalleihin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi
[email protected]

LISÄTIEDOT
Jari Ruonakoski
Ravintolapäällikkö
+358 40 642 7821