Tule meille töihin!

Kemin ympärivuotinen Lumilinna avattiin 2019 ja siitä lähtien Lumilinna on ollut auki läpi vuoden. Palveluihimme kuuluu Villa majoitus, laadukas kokouskonsepti, elämyksellinen jääravintola, sauna, jäätelöbaari ja camping. Meidän suuri näköalaterassi on auki kesä aikana ja talvisesonki alkaa marraskuussa ja päättyy huhtikuussa. Ympärivuotisessa elämystilassa on 74 paikkainen jään ja lumen ravintola auki tilauksesta läpi vuoden.

Valmistaudumme käynnistämään toimintojamme poikkeustilan jäljiltä ja ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista.

Lähetä hakemuksesi
[email protected]

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ
Anne Pietilä
[email protected]
+358 40 746 2557

Opas

Haemme talvikaudelle 2021-2022 oppaita tuottamaan elämyksiä vieraillemme ympäri maailman ainutlaatuisissa matkailukohteissa niin Jäänmurtaja Sampon risteilyillä kuin LumiLinnassa.

Odotamme sinulta positiivista ja reipasta asennetta, joustavuutta, asiakaspalveluosaamista ja asiakaslähtöisyyden ymmärrystä. Sinulla on pelisilmää onnistuneen palvelukokemuksen luomiseen sekä halua tuottaa unohtumattomia elämyksiä. Et pelästy pakkasesta, nautit haasteista ja muutoksissa toimiminen on sinulle arkipäivää.

Työ on sesonkiluontoista, mutta monipuolisille heittäytyjille töitä voi olla tarjolla myös eri vuodenaikoina. Työhön sisältyy opastus- ja asiakaspalvelutehtävät, tilojen siistimistä, sekä mm. ravintolan avustavia työtehtäviä.

Asiakaskuntamme koostuu monista eri kansallisuuksista, edellytämme englanninkielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla voimassa oleva ensiapukortti. Olemme savuton työpaikka.

Olet avainasemassa toteuttamassa vieraillemme ainutkertaisia elämyksiä! Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa ja suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi
[email protected]

LISÄTIEDOT
Jussi Kovaniemi
Operatiivinen päällikkö
+358 40 641 6125

À la carte kokki

Haemme à la carte kokkia kokoaikaiseen työhön ravintolaamme. Tule mukaan tiimiin loihtimaan makuelämyksiä vieraillemme eri puolilta maailmaa. Sinulla on intohimo ruuan laittoon ja haluat tarjota asiakkaille vain parasta.

Keittiössämme valmistetaan menun antimia myös LumiRavintolaan, aamiaiselle, lounaspöytään, illallisiin, sekä cocktail-, kokous- ja saunatilaisuuksiin.

Odotamme sinulta oma-aloitteista, positiivista ja reipasta asennetta ja otetta työhön. Vuorotyö sopii elämääsi ja ymmärrät, että matkailu on alati muuntautuva toimiala ja vaatii joustavuutta. Olet innostunut tiimityöntekijä ja toimit asiakaslähtöisesti. Sinulla on voimassaoleva hygieniapassi.

Työ alkaa lokakuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Olemme savuton työpaikka.

Luomme elämyksiä ja miljöömme haastavat uudenlaiseen ja luovaan ajatteluun ja toimintamalleihin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi
[email protected]

LISÄTIEDOT
Jari Ruonakoski
Ravintolapäällikkö
+358 40 642 7821

Tarjoilija

Haemme iloista ja reipasta a´la carte tarjoilijaa Lumilinna-alueelle näköalaravintola Lumihiutaleeseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Odotuksemme sinulta
– Asiakaslähtöisyys – pidät huolta asiakkaan kokemuksesta
– Palveluhenkisyys – iloisella asenteellasi luot hyvän mielen ja ilmapiirin asiakkaalle ja työkavereille
– Joustava ja reipas asenne työhön 
– Oma-aloitteisuus – tartut toimeen ja teet parhaasi joka tilanteessa
– Sinulla on voimassa oleva anniskelu ja hygieniapassi
– Kykenet palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. 

Meidän tiimi
LumiLinnalla työskentelemme monipuolisissa tehtävissä ja sinä olet osa tätä kirjavaa sakkia, joka tukee toisiansa antamalla parhaan panoksensa osaamisella ja hyvällä asenteella

Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan

SMILE365 
Palvelukonseptimme mukaisesti toimimme asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaisesti, kuuntelemme asiakasta. Ruoka ja juoma on lähellä sydäntämme ja kannamme vastuun siitä, että meillä ruuasta saa nauttia kaikin aistein. Osaamme suositella vieraillemme palveluitamme, jotta heidän kokemuksensa meillä on mieleenpainuva ja onnistunut, ja he haluavat tulla vieraaksemme uudelleen.

Olemme savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi
[email protected]

LISÄTIEDOT
Jari Ruonakoski
Ravintolapäällikkö
+358 40 642 7821

Siistijä

Haemme siistijää LumiLinnan päärakennuksen tiloihin ja Seaside Glass Villoihin. Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja asiakaslähtöisyyden ymmärrystä. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, reipasotteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Toimit hyvin myös tiimissä ja ymmärrät, että olet avainasemassa vaikuttamassa vieraidemme viihtyvyyteen ja kokemukseen. Muutoksissa toimiminen on sinulle arkipäivää eikä pelästytä. Edellytämme myös sinulta sujuvaa suomen kieltä.

Työ tapahtuu niin päivä vieraidemme kuin majoittuvien vieraidemme parissa. Työhösi kuuluu 38 yksiköstä koostuvan villa-alueen huviloiden siivous, sekä yleisten- ja henkilöstötilojen siivous. Siivouksessa on huomioitava laadukkuus, tasalaatuisuus, asiakkaille annettu palvelulupaus ja yrityksen tapa toimia. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten.

Työ on kokoaikainen ja tapahtuu pääasiallisesti klo 7.00-16.00 välillä. Lisäksi työtä on tarjolla viikonloppu ja iltasiivoukseen. Viikonloppu työ sopii erinomaisesti sinulle, joka etsit lisätienestiä!

Olemme savuton työpaikka. Palkkaus määräytyy MARA TESin mukaisesti. Hae paikkaa pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi
[email protected]

LISÄTIEDOT
Anne Pietilä
HR päällikkö
[email protected]
+358 40 746 2557