Ravintola- ja keittiöpäällikkö

Etsimme kokoaikaista työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista johtamaan ravintola- ja keittiötoimintaa tulosvastuullisesti. Ravintola- ja keittiöpäällikkönä vastaat ja kehität talon keittiö- ja ravintolatoimintoja kokonaisuutena. Matkailusesonkien mukaisesti toimintoihin kuuluvat aamiainen, kahvila,- kokous-, lounas- ja iltaravintola sekä risteilytoiminta.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta à la carte- ja tilausravintolan keittiön tuloksellisesta johtamisesta. Sinulla on intohimo ruokaan, halu kehittää ruokatuotetta konseptimme mukaisesti sekä kyky opettaa ja motivoida tiimin jäseniä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Olet luonteeltasi positiivinen, innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen. Ymmärrät mitä tarvitaan voittavan asiakaskokemuksen, toiminnan laadun ja tehokkuuden saavuttamisessa kaikilla ravintola- ja keittiötoiminnan osa-alueilla. Sinulla on taitoa luoda motivoitunut ja ammattimainen ilmapiiri työympäristöön ja johdat tiimisi arkea omalla esimerkilläsi.

Vuorotyö sopii elämääsi ja ymmärrät, että matkailu on alati muuntautuva toimiala ja vaatii joustavuutta, sekä sesonkiluonteisen työn ymmärtämistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja sinulla on voimassaoleva anniskelu- ja hygieniapassi.

Tehtäviisi kuuluu:
– ruoka- ja juomatuotteen sekä ravintolapalveluiden kehittäminen
– johtaminen ja koordinointi
– hygieniamääräysten valvominen
– henkilökunnan rekrytointi
– suunnittelua ja luovuutta
– talouden ja tuloksen hallintaa 

Tarjoamme ainutlaatuisen MaRa-toimialan paikan tekijälle joka haluaa tuoda oman osaamisensa ja näkemyksensä Suomen tunnetuimpiin matkailutuotteisiin kuuluvien Lumilinnan ja Sampo-jäämurtajaristeilyjen kehittymiseen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi [email protected] Liitä hakemuksen mukaan CV ja suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Jussi Kovaniemi, kaupallinen johtaja
puh. +358 40 641 6125

Jaakko Löppönen, toimitusjohtaja
puh. +358 40 557 8693

Haemme kausityöntekijöitä

Haemme talvikaudelle oppaita, asiakaspalvelijoita, tarjoilijoita, siistijöitä ja kokkeja. Suurimmassa osassa työtehtäviä motivaatio työllistyä ja oppia uutta ovat avainasemassa. Emme edellytä sinulta koulutusta tai kokemusta, vaan perehdytämme sinut tehtävääsi. Asenne, palveluhenkisyys ja reippaus, sekä halu oppia uutta on tärkeintä. Kerro meille avoimella hakemuksella millaista työtä etsit ja millaista työkokemusta sinulla jo on.

Edellytämme asiakaspalvelutyöntekijöiltä englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan talvikauden alettua marras-joulukuun aikana ja kestävät maaliskuun loppuun tai huhtikuun puoleen väliin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi
[email protected]

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ
Anne Pietilä
[email protected]
+358 40 746 2557