Tule meille töihin!

Kemin ympärivuotinen Lumilinna avattiin 2019 ja siitä lähtien Lumilinna on ollut auki läpi vuoden. Palveluihimme kuuluu Villa majoitus, laadukas kokouskonsepti, elämyksellinen jääravintola, sauna, jäätelöbaari ja camping. Meidän suuri näköalaterassi on auki kesä aikana ja talvisesonki alkaa marraskuussa ja päättyy huhtikuussa. Ympärivuotisessa elämystilassa on 74 paikkainen jään ja lumen ravintola auki tilauksesta läpi vuoden.

Valmistaudumme käynnistämään toimintojamme poikkeustilan jäljiltä ja ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista.  Avomen työhakemuksen voi lähettää [email protected]

Lähetä hakemuksesi
[email protected]

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ
Anne Pietilä
[email protected]
+358 40 746 2557

Myyntipäällikkö

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista kasvattamaan erityisesti Euroopan myyntiä poikkeustilan jäljiltä. Tehtäväsi on proaktiivinen uusasiakashankinta ja myyntityö kansainvälisten asiakkuuksien parissa. Työskentelet yhdessä myyntipäällikömme kanssa ja yhteistyössä pääsette jakamaan parhaita käytäntöjä sekä oppeja. 

Edellytämme kokemusta niin b-to-c, kuin b-to-b-myynnistä ja näyttöä tuloksellisen myyntityön tekemisestä. Ennen kaikkea odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, intohimoa myyntiin, aktiivista työskentelytyyliä ja laatutietoista asiakaspalvelu otetta. Esittelet innokkaasti yrityksemme laajaa palveluvalikoimaa kohderyhmille, osaat kuunnella asiakasta ja viedä kaupat päätökseen tehokkaasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, olet aktiivinen ja aloitekykyinen tiimipelaaja. Edellytämme myös vastuullisuutta, laajojen kokonaisuuksien myyntiosaamista ja halua kehittyä.

Haemme henkilöä joka valloittaa asiakkaat omalla persoonallaan. Olet luonteeltasi positiivinen, innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen. Viihdyt hyvin dynaamisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä ja omaat positiivisen sekä energisen asenteen. Sinulla on kokemusta, halu ja kyky haastaa itsesi tulosten eteen. Nautit haasteista ja olet valmis joustamaan. Toivomme että sinulla on kokemusta alan järjestelmä osaamisesta, eri sovelluksista ja myyntialustoista (esim. Hotellinx, Bokun, Travius,  Visit Group)  Lisäksi työ vaatii kielitaitoa, puhut sekä kirjoitat sujuvasti vähintään suomea ja englantia. Ruotsin, ranskan ja/tai saksan kielentaito katsotaan eduksi. Työssä hyödynnät digitaalisia työvälineitä ja et ujostele tarttua puhelimeen, kohdata asiakkaita ja esiintyä. 

Tarjoamme Sinulle vastuullisen, kehittävän, hauskan ja mielenkiintoisen näköalapaikan Kemin Matkailu Oy:ssä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja tuloksiin. Onnistumistasi tukevat vahvat palvelukonseptimme, innostuneet ja osaavat kollegat ja hiotut matkailutuotteet kuten; Kemin ympärivuotinen Lumilinna ja jäänmurtaja Sampo. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi [email protected] Liitä hakemuksen mukaan CV ja suosittelijan yhteystiedot.