SnowExperience365

Olemme avoinna ma-la klo 10-18. Tervetuloa!

SnowExperience365

Viilenny jääpöydän ääressä kesähelteilläkin!

SnowExperience365

Koe ja lumen jään satumaa läpi vuoden Kemissä

}

AUKIOLOAJAT

Avoinna ma-la klo 10-18

LIPUT

Aikuiset 17.00 €
Lapset alle 11v 10.00 €
alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Perhelippu 29.00 €
Yhteensä 4, maksimissaan 2 aikuista

KAUSILIPPU

Aikuiset 55.00 €
Lapset alle 11v 33.00 €

Sijainti

LumiLinna-alue
(Päärakennus, 1-kerros)
Lumilinnankatu 15
Kemi, Suomi

SnowExperience365 on avoinna! Palvelemme ma-la klo 10-18. Liput saat näppärästi paikan päältä palvelupisteestämme! Samalla annamme mielellämme lisätetoa LumiLinnasta ja alueen palveluista. Elämystila on ympärivuotinen lumen ja jään ihmemaan. Voit kokea pakkasen puraisun, lumen jalkojesi alla myös kesällä. Elämystilan sisään on rakennettu upeita jääveistoksia, sekä jääliukumäki. Voit ottaa upeita kuvia istuessasi jäästä tehdyssä valtavassa valtaistuimessa, istuskella jääpöytien ääressä ja nauttia vauhdista jäämäessä. Voit ottaa mukaasi lämmintä vaatetta, mutta tarjolla on viltit, aikuisille huopakengät ja lapsillekin talvisia kenkiä lainattavaksi.

Tilassa palvelee talvella myös jääravintola,  jossa voit nauttia maukkaasta ja lämpimästä 3-ruokalajin ateriasta jääpöydän äärellä.  Ryhmille saatavilla myös muina vuodenaikoina Lumihiutale ravintolan aukioloaikoina. Maistelumenu on tarjolla vaikka yhdelle (Lumihiutaleen aukiollessa ja tarjoillessa a la cartea). Maistelumenussa ensimmäinen ruokalaji nautitaan jääpöydän ääressä ja loput neljä Lumihiutale ravintolan lämmössä. Ympärivuotinen LumiLinna-alue tarjoaa vierailijoille monenlaisia palveluita. Toivottavasti viihdyt!

Loading…

Galleria

Suosittelemme myös

Seaside Glass Villas

Villojen lasikatto ja -seinät tarjoavat uskomattomat näkymät ympäri vuoden! Ihastele merta, ympäröivää luontoa ja yötaivasta parhaimmillaan, vuodenajasta riippumatta. 

Jäänmurtaja Sampo

Koe ainutlaatuinen risteilykokemus Jäänmurtaja Sampolla. Suuntaa kohti jäätynyttä, aavaa merimaisemaa, käy kellumassa jäiden keskellä.

Sea Lapland Day Spa

Sea Lapland Day Spa tuottaa kauneudenhoito- ja hyvinvointi- palveluita, sekä ainutlaatuisia elämyksiä Meri-Lapin alueen asukkaille ja matkailijoille..

Merinäköalaravintola Lumihiutale

À la carte ravintola Lumihiutale tarjoaa paikallisia ja arktisia makuja hienolla merinäköalalla. Kesäterassi avoinna keväästä loppusyksyyn.

 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X