SnowExperience365

Avaamme jälleen heinäkuussa. Tervetuloa lumen ja jään maailmaan keskellä kesää!

SnowExperience365

Viilenny jääpöydän ääressä kesähelteilläkin!

SnowExperience365

Koe ja lumen jään satumaa läpi vuoden Kemissä

}

AUKIOLOAJAT

Avaamme palvelumme jälleen syksyllä. Tarkkailemme tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

LIPUT

Aikuiset 29.00 €
Lapset alle 11v 17.50 €
alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Perhelippu 65.00 €
Yhteensä 4, maksimissaan 2 aikuista

KAUSILIPPU

Aikuiset 55.00 €
Lapset alle 11v 33.00 €

Sijainti

LumiLinna-alue
(Päärakennus, 1-kerros)
Lumilinnankatu 15
Kemi, Suomi

SnowExperience365 on avoinna ympärivuotisesti. Voit kokea lumen ja jään vuoden jokaisena päivänä, myös kesällä. Elämystilan sisään on rakennettu upeita jääveistoksia sekä jääliukumäki. Tilassa palvelee myös jääravintola, jossa voit nauttia maukkaasta ja lämpimästä 3-ruokalajin ateriasta jääpöydän äärellä talvisin. Ryhmille saatavilla myös muina vuodenaikoina Lumihitale ravintolan aukioloaikoina. Maistelumenu on tarjolla vaikka yhdelle (Lumihiutaleen aukiollessa). maistelumenussa ensimmäinen ruokalaji nautitaan jääpöydän ääressä ja loput neljä Lumihiutale ravintolan lämmössä. Ympärivuotinen LumiLinna-alue tarjoaa vierailijoille monenlaisia palveluita. Toivottavasti viihdyt!

Loading…

Galleria

Suosittelemme myös

Seaside Glass Villas

Villojen lasikatto ja -seinät tarjoavat uskomattomat näkymät ympäri vuoden! Ihastele merta, ympäröivää luontoa ja yötaivasta parhaimmillaan, vuodenajasta riippumatta. 

Jäänmurtaja Sampo

Koe ainutlaatuinen risteilykokemus Jäänmurtaja Sampolla. Suuntaa kohti jäätynyttä, aavaa merimaisemaa, käy kellumassa jäiden keskellä.

Sea Lapland Day Spa

Sea Lapland Day Spa tuottaa kauneudenhoito- ja hyvinvointi- palveluita, sekä ainutlaatuisia elämyksiä Meri-Lapin alueen asukkaille ja matkailijoille..

Merinäköalaravintola Lumihiutale

À la carte ravintola Lumihiutale tarjoaa paikallisia ja arktisia makuja hienolla merinäköalalla. Kesäterassi avoinna keväästä loppusyksyyn.

 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X