LumiLinnan Saunatilat

Tervetuloa Linnan löylyihin. Ke-la iltapäivisin saunotaan!

 

LumiLinnan Saunatilat

 

Löylybrunssilla herkuttelet, saunot ja vilvoittelet lumen ja jään elämystilassa ke-la! 

LumiLinnan Saunatilat

 Varaa saunailta omalle porukalle, kysy tarjous [email protected]

Linnan löylyihin kesällä

LumiLinna-alueella ke-la klo 15-18 on sauna lämpöisenä. Saunamaksu 15 € /hlö sis. pyyhkeet, pefletit ja pesuaineet. Tulehan nauttimaan löylyistä ja tuo kaverisikin. Erilliset saunat miehille ja naisille, saunajuomat saa ravintolastamme ja ne voi nautiskella sauna loungessa ja terassilla. Terassilta on hulppeat merinäköalat.

Saunojat voivat käydä jäähyttelemässä lumen ja jään elämystilassa edulliseen 10 € hintaan. SnowExperience365 elämystila on avoinna klo 10-18.

Ennen saunaa saattaa maistua ruoka! Lumihiutaleen brunssilla pääsee herkuttelemaan ravintolan valoisiin tiloihin tai tilavalle terassille. Brunssi tarjolla hintaan 23 € klo 12-15. Voit myös varata koko paketin hintaan 42 €/hlö sis. Brunssi, sauna ja SnowExperience365! Lisätietoa 016258878.

 

Saunatilat

LumiLinna-alueen päärakennuksen ylimmässä kerroksessa toimivat upouudet saunatilat, joista kaksi on erillisiä ryhmäsaunoja ja yksi pienempi sauna, joka on varattavissa muun muassa perheille tai pariskunnille. Perhesaunan voi varata omaan käyttöönsä myös majoittuessaan Seaside Glass Villoissa tai Camping-alueella. Saunatilojen yhteydessä on mahdollista varata myös innovatiivinen tila hulppealla merinäköalalla kokoustamiseen tai illanviettoon. Tila tulvii valoa, siitä on upea näkymä merelle ja käynti isolle merinäköalaterassille. Tila toimii erittäin hyvin mm. polttareihin, after work-tilaisuuteen tai rentouttaviin yhdessäolon hetkiin ja uutta ideaa herättämään. Pyydä tarjous [email protected]. Muistathan varmistaa täydellisen elämyksen tilaamalla myös day span hemmotteluhoidot, illallisen ravintola Lumihiutaleessa, saunasnacksit oleskelutilaan ja drinkit jääbaarissa!

Linna-alueen tunnelmalliset Rantamaja & Kota ovat erinomainen paikka pienehköille seurueille. Ne tarjoavat kotoisan vaihtoehdon yksityistilaisuuksiin; kokouksiin, saunailtoihin ja juhliin.

Seikkailujen saari (Selkäsaari) tarjoaa luonnonrauhaa kaukana arjen kiireistä. Saaressa on erilaisia vaihtoehtoja rentouttaviin ja perin suomalaisiin saunahetkiin. Saaren saunamaailma koostuu kolmesta erilaisesta saunasta, joiden yhteydessä on terassilla paljut merinäköalalla. Kysy lisää saaren sauna&luontopaketeista myyntitoimistoltamme [email protected].

Loading…

Uskomuksia

  • Terveysvaikutukset: Vanhan suomalaisen sanonnan mukaan: jos viina, terva ja sauna eivät auta, olet kohta hengetön. Saunan on uskottu parantavan sairaudet influenssasta niveltulehdukseen. Kuuman höyryn takia saunaa pidetään myös parhaana rentoutumispaikkana ja stressin poistajana.
  • Vihtominen: perinteinen hoitomuoto ja kansanparannuskeino. Eri puulajeihin liittyvien hoitavien aineiden ja löylyn yhdistäminen tekevät vihdonnasta terapeuttisen ja voimaannuttavan kokemuksen.
  • Saunatonttu: Ennenvanhaan ihmiset uskoivat saunoilla olevan oma suojeleva henki, jota Saunatontuksi kutsuttiin. Saunatonttua piti lepytellä ja saunassa tuli käyttäytyä hyvin. Saunatontun sanottiin vihastuvan, jos saunassa meluttiin, piereskeltiin, kiroiltiin, oltiin humalassa tai saunottiin liian pitkään.
  • Morsiussauna: tuo vanha pakanaperinne loitsuineen on tuotu nykyaikaan hemmotteluhoitojen kera. Enää ei istuteta morsianta katajanoksien päälle muistutuksena siitä ettei avioliitto ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Taioilla ja loitsuilla autetaan unohtamaan vanhat mielitietyt ja loitsutaan onnea avioliitolle.  Morsiussaunaperinteeseen kuuluu laulamista, vihtomista sekä morsiamen kylvettäminen ja kaunistaminen.

SnowCastle365

Royal Family sauna: 1-4 henkilöä

SnowQueen sauna: 5-16 henkilöä

SnowKing sauna: 5-14 henkilöä
(esteettömät tilat)

Oleskelutila: max 22 henkilöä

Terassi: max 70 henkilöä kesä-syksy

N

Täydet A-oikeudet

Kolme erillistä saunaa, joista jokaisen voi liittää oleskelutilaan ja lisätä saunaelämykseen ripauksen luksusta merinäköalalla ja yksityisellä terassilla. Oleskelutila on varattava erikseen.  Varaamalla ryhmäsaunat ja oleskelutilat voit järjestää ikimuistoisen saunaillan isollekin porukalle!

Saunavuokra sisältää: pukuhuone, suihkutilat, sauna merinäköalalla (perhesaunasta ei ole merinäköalaa), pyyhkeet, pefletit ja pesuaineet. Tilaa myös saunasnacksit, hemmotteluhoidot viereisestä day spasta, illallinen Lumihiutaleesta ja drinkit jääbaarista!

Seaside lodge & hut

max 24 henkilöä / lodge tai kota

N

Täydet A-oikeudet

Sauna

Poreamme

Merenranta kota

LumiLinnan lodgella tunnelma on välitön ja kotoisa. Täällä jätetään kengät eteiseen ja tallustellaan villasukissa. Seaside Lodge tarjoaa kotoisan vaihtoehdon kokouksiin, saunailtoihin ja juhliin. Sisätiloissa tai kodassa mahtuu ruokailemaan enintään 24 henkilöä. Varaa molemmat tilat ja nautiskele ainutlaatuisesta tunnelmasta ja tilaa on myös isommalle väelle. Lasitetulla ulkoterassilla voi nautiskella hämärtyvistä syysilloista ja kesällä auringon paisteesta. Seaside Lodgessa on käytettävissä myös sauna  sekä poreallas katetulla terassilla, sekä tilava kota. 

Seikkailujen saari

20-40 henkilöä

N

Täydet A-oikeudet

Kota

3 Saunaa

Paljut terassilla

Seikkailujen saari, Selkäsaari, sijaitsee lyhyen merimatkan päässä Kemin Sisäsatamasta ja LumiLinna-alueesta. Hyppää alukseen ja lähde nauttimaan saaren elämästä. Kuuntele luonnon ääniä ja nauti merellisestä saaristosta ja hiljaisuudesta. Kesän valkeat yöt ja syksyllä alkava revontulien aika luovat oman erityisen vivahteensa saarikokemukselle. 

Tee varaus

Jätä meille tarjouspyyntö alla olevan lomakkeen kautta. Voit tehdä varauspyynnön myös osoitteeseen [email protected]

Tilaa uutiskirjeemme

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X