Saunatilat meren rannassa Kemin keskustassa

Kemin LumiLinna-aluuelta löydät monipuoliset saunatilat erilaisten ryhmien tarpeisiin. Päärakennuksemme ylimmässä kerroksessa on kaksi upealla merinäköalalla varustettua ryhmäsaunaa lounge-tiloineen ja terasseineen, sekä pienempi sauna alueella majoittuville pariskunnille ja perheille. Meren rannassa sijaitseva tunnelmallinen rantamaja tarjoaa kotoisan vaihtoehdon pienehköille seurueille. Rantamajan yhteydessä käytettävissä myös kota. Täydellisen saunaelämyksen kruunaavat saunailtaan sopivat ruoka- ja juomatarjoilut. Vilvoittavat drinkit jääbaarissa!

LumiLinnan saunatilat

Järjestä ikimuistoinen saunailta isollekin porukalle! Kaksi erillistä ryhmäsaunaa ovat yhdistettävissä lounge-tilaan, joka sopii niin illan viettoon kuin kokoustamiseen. Niin saunoista kuin oleskelutilastakin on upea merinäköala. Oleskelutilan yhteydessä yksityinen iso merinäköalaterassi.

SnowQueen ryhmäsauna 16 henkilöä
SnowKing ryhmäsauna 14 henkilöä (esteetön)
Oleskelutila 22 henkilöä, terassi 70 henkilöä

Saunatila, oleskelutila ja terassi 250 € / 4h
Molemmat saunatilat, oleskelutila ja terassi 350 € / 4h
Lisätunnit 50 €

Seaside Lodge & Hut

LumiLinnan lodgessa tunnelma on välitön ja kotoisa. Täällä jätetään kengät eteiseen ja tallustellaan villasukissa. Lasitetulla terassilla voi nautiskella hämärtyvistä syysilloista ja kesällä auringon paisteesta. Käytössä sauna, poreallas, sekä niin toivoessanne myös tilava kota. Sisätiloissa tai kodassa mahtuu ruokailemaan enintään 24 henkilöä. Varaa molemmat tilat ja nautiskele ainutlaatuisesta tunnelmasta myös isommalla väellä!

24 henkilöä

Rantamaja & sauna 250 € / 4h
Poreallas 150 €
Kota 150 €
Lisätunnit 50 €

Saunaillan tarjoilut ryhmille

Saunamakkarat tai tuhti uunivuoka, raikasta salaattia ja leipää alkaen 19.80 € / henkilö. Katamme teille valmiiksi myös saunajuomat toiveidenne mukaisesti.

Vilvoittele pakkasessa!

Saunomisen lomassa on mukava piipahtaa vilvoittelemassa SnowExperience365 elämystilan pirteässä -5°C pakkasilmassa.