Lumihiutale

Olemme toistaiseksi suljettu. Seuraa ilmoittelua sivuillamme ja Facebookissa.

Lumihiutale

Juhliin ja kokouksiin upeat palvelut ja tilat!

Lumihiutale

”Maukkaat ruuat, luova keittiö”

Tervetuloa ihastelemaan upeaa merimaisemaa ja nauttimaan Meri-Lapin makumaailmasta LumiLinna-alueen päärakennuksen toiseen kerrokseen. Kausittain vaihtuvan à la carte valikoiman lisäksi tarjolla SnowExperience365 elämystilan jääpöytien äärestä alkava maistelumenu, juhlapyhien erikoisruokalistat sekä ryhmäateriat. Juhlistamme niin suomalaisia kuin kansainvälisiä juhlapyhiä. Niiden aikana on saatavilla erikoisruokalistat.

Olemme hullaantuneita ruoasta ja ammattitaitoinen keittiöväkemme loihtii unohtumattomia makuelämyksiä paikallisia sesongin raaka-aineita hyödyntäen. Ostamme marjat ja sienet paikallisilta kerääjiltä ja keittiössämme käytetty liha ja kala tulee lähiseudulta. Kauniit annoksemme tarjoavat myös silmänruokaa!

Huom! Muutoksia palveluissa korona-tilanteesta johtuen. Olemme suljettu toistaiseksi. Kun avaamme, haluamme, että sinä nautit huoletta meillä! Olemme tehostaneet siivousta, emme tarjoile ruokaa buffetista, avarissa ja tilavissa ravintolatiloissamme ei synny ruuhkaa ja turvaväleistä huolehditaan. Täällä nautit merelle avautuvasta rauhoittavasta maisemasta, joka vie sinut pois arjen touhuista.

Valoisa Lumihiutale ravintola muuntautuu monenlaisiin tilaisuuksiin liikuteltavien seinien ansiosta. Ravintolatilat voidaan helposti jakaa yksityisiin kabinetteihin ja tilavassa ravintolassa on helppo noudattaa turvavälejä. Niin ruokailut, kuin kokoukset on meillä helppo toteuttaa uusien säännösten mukaisesti. Tulemme varmasti tekemään muutoksia sisältöihin ja tarjoilutapoihin ravintolapalveluissamme koronatilanteesta johtuen, mutta uusi tilava keittiömme sekä avokeittiö antavat monipuolisia mahdollisuuksia. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygieniaan ja siivoukseen. Yleisten tilojen ovet avautuvat automaattisesti ja yleisövessojen hanat toimivat liiketunnistimella. Tilojemme avaruuden puolesta turvaväleistä huolta pitäminen on helppoa.

Näköalaterassimme on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn tarjoten upean mahdollisuuden nauttia ruokailun lomassa keskiyön auringosta aina syksyn vaihtuviin väreihin. Syksyn lämpiminä päivinä voi terassilla ihailla kaunista ruskaa ja illalla jopa revontulia.

Kokoustilat

Tilamme taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin kokouksista juhlallisuuksiin. Kokoukset saatavilla puolen tai koko päivän kokouksiin. Tilaa kokouksesi ainutlaatuisella Cool Breikillä! Tämä upea elämys saatavilla vain meiltä. Tilavan ja avaran Lumihiutale ravintolan tilat on jaettavissa liikuteltavin ja äänieristetyin seinin erikokoisiin kabinetteihin. Me pystymme takaamaan turvallisen ja turvavälejä noudattavan tilaisuuden. Olemme tehostaneet siivoustamme ja takaamme, että teemme kaikkemme, jotta sinä voit keskittyä kokoustamiseen ja olla huoletta. Tutustu kokouspaketteihimme ja lähetä tarjouspyyntö.

Loading...
Lumilinnankatu, Kemi, Suomi
Direction

Tilaa uutiskirjeemme

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X