Lumihiutale

Varaa pikkujoulut meiltä, avarat ja modernit ravintola- ja saunatilat!

Ravintola avoinna tilauksesta

Meillä voit järjestää kokouksen, juhlat, seminaarin tai vaikka pikkujoulut. Järjestämme myös illallisia min. 10 hengen ryhmille. Tervetuloa ihastelemaan upeaa merimaisemaa ja nauttimaan Meri-Lapin makumaailmasta LumiLinna-alueen päärakennuksen toiseen kerrokseen.  Ota yhteyttä 016258878 tai [email protected]  ja suunnitellaan teidän porukalle juuri sopiva tilaisuus. Tutustu kokouspaketteihin tästä  ja saunatiloihimme tästä. Huom. kaikissa tiloissamme on A-oikeudet.

Kokoukset ja muut tilaisuudet

Valoisa Lumihiutale ravintola muuntautuu monenlaisiin tilaisuuksiin liikuteltavien seinien ansiosta. Ravintolatilat voidaan helposti jakaa yksityisiin kabinetteihin ja tilavassa ravintolassa on helppo noudattaa turvavälejä. Niin ruokailut, kuin kokoukset on meillä helppo toteuttaa uusien säännösten mukaisesti. Tutustu pikkujoulumenuun täältä. Yhdistä tilaisuuteesi mm. tervetulodrinkit jääbaarissa, yöpyminen meren rannalla villassa tai saunominen Linnan rentouttavissa saunoissa. Kysy tarjous!

Huomioita korona-aikana

Olemme tehostaneet siivousta, avarissa ja tilavissa ravintolatiloissamme ei synny ruuhkaa ja turvaväleistä huolehditaan. Täällä nautit merelle avautuvasta rauhoittavasta maisemasta, joka vie sinut pois arjen touhuista. Teemme ketterästi ja joustavasti muutoksia sisältöihin ja tarjoilutapoihin ravintolapalveluissamme koronatilanteen ohjeistusten mukaisesti. Uusi tilava keittiömme sekä avokeittiö antavat monipuolisia mahdollisuuksia. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygieniaan ja siivoukseen ja saaneet siitä kiitosta. Yleisten tilojen ovet avautuvat automaattisesti ja yleisövessojen hanat toimivat liiketunnistimella. Käsidesiautomaatit on sijoitettu päärakennuksen oville ja jaokaisessa tilassa on käsidesi- ja käsienpesumahdollisuus. Tilojemme avaruuden puolesta turvaväleistä huolta pitäminen on helppoa. Emme tule töihin sairaana ja luotamme, että vieraamme saapuvat myös vain terveinä. Näinä aikoina emme kättele tai halaa, mutta rupattelemme mukavia ja hymyilemme leveästi.

 

Joululounas

Joululounas on katettu maanantaista lauantaihin 11:00-14:00 14.12.-23.12.2020 välisenä aikana. Ryhmille tilauksesta myös muina aikoina.

Etäpikkujoulut

Haluaisitko juhlia tuttuun tapaan, mutta muuttunut maailmanjärjestys mietityttää? Ei huolta, pikkujouluja ei suinkaan tarvitse perua! Siirrä pirskeet yhteisistä tiloista kotisohvalle! Valmistamme valmiin herkuttelupaketin, jonka mukaan voimme lisätä lähettämäsi tervehdyksen.

[et_pb_map_extended address=”Lumilinnankatu, Kemi, Suomi” zoom_level=”14″ address_lat=”65.7273545″ address_lng=”24.5676931″ map_options=”57″ _builder_version=”3.24.1″ link_option_url=”https://goo.gl/maps/zPuRgm9q27XKCen59″ link_option_url_new_window=”on”][et_pb_map_pin_extended pin_address=”Lumilinnankatu, Kemi, Suomi” zoom_level=”16″ pin_address_lat=”65.72705459098″ pin_address_lng=”24.567585811639″ pin_on_off=”on” pin_src=”https://experience365.fi/wp-content/uploads/2019/04/restaurant.png” _builder_version=”3.24.1″][/et_pb_map_pin_extended][/et_pb_map_extended]

Tilaa uutiskirjeemme

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.