Ravintola Lumihiutale avoinna tilauksesta

Meillä voit järjestää kokouksen, juhlat, seminaarin tai vaikka pikkujoulut. Järjestämme myös illallisia min. 10 hengen ryhmille. Tervetuloa ihastelemaan upeaa merimaisemaa ja nauttimaan Meri-Lapin makumaailmasta LumiLinna-alueen päärakennuksen toiseen kerrokseen.  Ota yhteyttä 016258878 tai [email protected]  ja suunnitellaan teidän porukalle juuri sopiva tilaisuus.

Olemme tehostaneet siivousta, avarissa ja tilavissa ravintolatiloissamme ei synny ruuhkaa ja turvaväleistä huolehditaan. Täällä nautit merelle avautuvasta rauhoittavasta maisemasta, joka vie sinut pois arjen touhuista. Teemme ketterästi ja joustavasti muutoksia sisältöihin ja tarjoilutapoihin ravintolapalveluissamme koronatilanteen ohjeistusten mukaisesti. Uusi tilava keittiömme sekä avokeittiö antavat monipuolisia mahdollisuuksia. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygieniaan ja siivoukseen ja saaneet siitä kiitosta. Yleisten tilojen ovet avautuvat automaattisesti ja yleisövessojen hanat toimivat liiketunnistimella. Käsidesiautomaatit on sijoitettu päärakennuksen oville ja jaokaisessa tilassa on käsidesi- ja käsienpesumahdollisuus. Tilojemme avaruuden puolesta turvaväleistä huolta pitäminen on helppoa. Emme tule töihin sairaana ja luotamme, että vieraamme saapuvat myös vain terveinä. Näinä aikoina emme kättele tai halaa, mutta rupattelemme mukavia ja hymyilemme leveästi.

 

Kokoukset ja muut tilaisuudet

Ravintolamme muuntautuu monenlaisiin tilaisuuksiin liikuteltavien seinien ansiosta. Avarissa tiloisamme on helppo noudattaa turvavälejä ja ravintola voidaan jakaa yksityisiin kabinetteihin. Yhdistä tilaisuuteesi mm. tervetulodrinkit jääbaarissa, yöpyminen merenrantahuvilassa tai saunailta.

Kokoustilat ja -palvelut >

Saunatilat

Ravintolamme yläkerrasta löydät hulppeat saunatilat upealla merinäköalalla. Saunatilojen yhteydessä lounge-tila ja yksityinen terassi. Tarjoilemme saunaillan eväät ja juomat suoraan oleskelutilaan.

Saunatilat >