Lumihiutale

Juhliin ja kokouksiin upeat palvelut ja tilat!

Lumihiutale

”Maukkaat ruuat, luova keittiö”

Lumihiutale

”Ihanaa ruokaa huikealla maisemalla, iso suositus”

Aamiainen

Päivittäin
7:00 – 10:00

€15.00
Tarkista saatavuus myyntitoimistostamme

Lounas

Päivittäin
11:00 – 14:00

€20.00
lapset -40%

à la Carte

su-to 16:00 – 22:00
pe-la 16:00 – 23:00

Menu &
pöytävaraukset

Tervetuloa ihastelemaan upeaa merimaisemaa ja nauttimaan Meri-Lapin makumaailmasta LumiLinna-alueen päärakennuksen toiseen kerrokseen. Kausittain vaihtuvan à la carte valikoiman lisäksi tarjolla SnowExperience365 elämystilasta alkava maistelumenu, juhlapyhien erikoisruokalistat sekä ryhmäateriat. Juhlistamme niin suomalaisia kuin kansainvälisiä juhlapyhiä. Niiden aikana on saatavilla erikoisruokalistat.

Olemme hullaantuneita ruoasta ja ammattitaitoinen keittiöväkemme loihtii unohtumattomia makuelämyksiä paikallisia sesongin raaka-aineita hyödyntäen. Ostamme marjat ja sienet paikallisilta kerääjiltä ja keittiössämme käytetty liha ja kala tulee lähiseudulta. Kauniit annoksemme tarjoavat myös silmänruokaa!

pe24tammi19:00Kiinalaisen uuden vuoden juhlaillallinen19:00

Näköalaterassimme on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn tarjoten upean mahdollisuuden nauttia ruokailun lomassa keskiyön auringosta aina syksyn vaihtuviin väreihin. Syksyn lämpiminä päivinä voi terassilla ihailla kaunista ruskaa ja illalla jopa revontulia.

Kokoustilat

Tilamme taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin kokouksista juhlallisuuksiin. Kokoukset saatavilla puolen tai koko päivän kokouksiin. Tilaa kokouksesi ainutlaatuisella Cool Breikillä! saatavilla vain meiltä. Tutustu kokouspaketteimme ja lähetä tarjouspyyntö.

Lumilinnankatu, Kemi, Suomi
Direction

TILAA UUTISKIRJEEMME

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X