Lumihiutale

Avoinna tilauksesta syksyllä! Järjestä kokous, juhla tai pikkujoulut!

Lumihiutale

Varaa pikkujoulut meiltä, avarat ja modernit ravintola- ja saunatilat!

Lumihiutale

Juhliin ja kokouksiin upeat palvelut ja tilat, jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia

Lumihiutale

”Maukkaat ruuat, luova keittiö”

Ravintola avoinna tilauksesta

Meillä voit järjestää kokouksen, juhlat, seminaarin tai vaikka pikkujoulut. Järjestämme myös illallisia min. 10 hengen ryhmille. Tervetuloa ihastelemaan upeaa merimaisemaa ja nauttimaan Meri-Lapin makumaailmasta LumiLinna-alueen päärakennuksen toiseen kerrokseen.  Ota yhteyttä 016258878 tai [email protected]  ja suunnitellaan teidän porukalle juuri sopiva tilaisuus. Tutustu kokouspaketteihin tästä  ja saunatiloihimme tästä. Huom. kaikissa tiloissamme on A-oikeudet.

Kokoukset ja muut tilaisuudet

Valoisa Lumihiutale ravintola muuntautuu monenlaisiin tilaisuuksiin liikuteltavien seinien ansiosta. Ravintolatilat voidaan helposti jakaa yksityisiin kabinetteihin ja tilavassa ravintolassa on helppo noudattaa turvavälejä. Niin ruokailut, kuin kokoukset on meillä helppo toteuttaa uusien säännösten mukaisesti. Yhdistä tilaisuuteesi mm. tervetulodrinkit jääbaarissa, yöpyminen meren rannalla villassa tai saunominen Linnan rentouttavissa saunoissa. Kysy tarjous!

Huomioita korona-aikana

Olemme tehostaneet siivousta, avarissa ja tilavissa ravintolatiloissamme ei synny ruuhkaa ja turvaväleistä huolehditaan. Täällä nautit merelle avautuvasta rauhoittavasta maisemasta, joka vie sinut pois arjen touhuista. Teemme ketterästi ja joustavasti muutoksia sisältöihin ja tarjoilutapoihin ravintolapalveluissamme koronatilanteen ohjeistusten mukaisesti. Uusi tilava keittiömme sekä avokeittiö antavat monipuolisia mahdollisuuksia. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygieniaan ja siivoukseen ja saaneet siitä kiitosta. Yleisten tilojen ovet avautuvat automaattisesti ja yleisövessojen hanat toimivat liiketunnistimella. Käsidesiautomaatit on sijoitettu päärakennuksen oville ja jaokaisessa tilassa on käsidesi- ja käsienpesumahdollisuus. Tilojemme avaruuden puolesta turvaväleistä huolta pitäminen on helppoa. Emme tule töihin sairaana ja luotamme, että vieraamme saapuvat myös vain terveinä. Näinä aikoina emme kättele tai halaa, mutta rupattelemme mukavia ja hymyilemme leveästi.

 

Näköalaterassimme on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn tarjoten upean mahdollisuuden nauttia ruokailun lomassa keskiyön auringosta aina syksyn vaihtuviin väreihin. Syksyn lämpiminä päivinä voi terassilla ihailla kaunista ruskaa ja illalla jopa revontulia.

Kokoustilat

Tilamme taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin kokouksista juhlallisuuksiin. Kokoukset saatavilla puolen tai koko päivän kokouksiin. Tilaa kokouksesi ainutlaatuisella Cool Breikillä! Tämä upea elämys saatavilla vain meiltä. Tilavan ja avaran Lumihiutale ravintolan tilat on jaettavissa liikuteltavin ja äänieristetyin seinin erikokoisiin kabinetteihin. Me pystymme takaamaan turvallisen ja turvavälejä noudattavan tilaisuuden. Olemme tehostaneet siivoustamme ja takaamme, että teemme kaikkemme, jotta sinä voit keskittyä kokoustamiseen ja olla huoletta. Tutustu kokouspaketteihimme ja lähetä tarjouspyyntö.

Loading...
Lumilinnankatu, Kemi, Suomi
Direction

Tilaa uutiskirjeemme

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X