Näköalaravintola Lumihiutale

LumiLinna-alueen päärakennuksessa sijaitseva näköalaravintola Lumihiutale lumoaa Lapin upeimmalla merinäköalalla. Ammattitaitoinen keittiöväkemme on hullaantunut ruoasta ja loihtii Meri-Lapin antimista unohtumattomia makuelämyksiä modernilla otteella. Menumme uudistuvat sesongeittain ja ne ovat saatavilla myös ryhmille.

Lumihiutale menut 2023

A la carte

 

 

À la carte

Suosimme sesongeittain uudistuvan à la carte menumme annoksissa lähialueen laadukkaita raaka-aineita. Keittiöväkemme loihtii lautasellesi unohtumattomia makuelämyksiä, jotka ovat myös todellista silmänruokaa.

Taste of Snow & Ice

LumiLinnan yllätyksellinen maistelumenu nautiskellaan kiireettä. Ruokailuelämys alkaa jääpöytien ääressä nautittavilla alkupaloilla, jonka jälkeen siirrytään Näköalaravintola Lumihiutaleen lämpöön. Saatavilla vain ryhmille. 

Kokoukset ja tilaisuudet

Ravintolamme muuntautuu monenlaisiin tilaisuuksiin liikuteltavien seinien ansiosta. Avarissa tiloisamme on helppo noudattaa turvavälejä ja ravintola voidaan jakaa yksityisiin kabinetteihin.

Saunatilat

Ravintolamme yläkerrasta löydät hulppeat saunatilat upealla merinäköalalla. Saunatilojen yhteydessä lounge-tila ja yksityinen terassi. Tarjoilemme saunaillan eväät ja juomat suoraan oleskelutilaan.

Aukioloajat 

Aukioloajat ja -päivät ovat täällä.

Yhteystiedot

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi

016 258 878
[email protected]