Näköalaravintola Lumihiutale

LumiLinna-alueen päärakennuksessa sijaitseva näköalaravintola Lumihiutale lumoaa Lapin upeimmalla merinäköalalla. Ammattitaitoinen keittiöväkemme on hullaantunut ruoasta ja loihtii Meri-Lapin antimista unohtumattomia makuelämyksiä modernilla otteella. Menumme uudistuvat sesongeittain ja ne ovat saatavilla myös ryhmille.

Joululounas ja pikkujoulut

Lumihiutaleen joululounas katetaan 14.12.-17.12, sekä 20.12.-23.12.2021 klo 11:00-15:00. Muina aikoina ryhmille varattavissa pikkujoulubuffet tai pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin joulumenu.

À la carte

Suosimme sesongeittain uudistuvan à la carte menumme annoksissa lähialueen laadukkaita raaka-aineita. Keittiöväkemme loihtii lautasellesi unohtumattomia makuelämyksiä, jotka ovat myös todellista silmänruokaa. 

Kokoukset ja tilaisuudet

Ravintolamme muuntautuu monenlaisiin tilaisuuksiin liikuteltavien seinien ansiosta. Avarissa tiloisamme on helppo noudattaa turvavälejä ja ravintola voidaan jakaa yksityisiin kabinetteihin. 

Saunatilat

Ravintolamme yläkerrasta löydät hulppeat saunatilat upealla merinäköalalla. Saunatilojen yhteydessä lounge-tila ja yksityinen terassi. Tarjoilemme saunaillan eväät ja juomat suoraan oleskelutilaan.

Aukioloajat

à la carte
ti-la16:00-21:00
muina aikoina tilauksesta

Sijainti

LumiLinna-alueen päärakennus 2krs.
LumiLinnankatu 15, 94100 Kemi

016 258 878
[email protected]