Aukioloajat

Camping-alue avoinna päivittäin 31.5-31.8.2022

Camping-alue on poikkeuksellisesti suljettuna ajalla 12.-19.6.2022, alueella olevan Sirkuksen vuoksi

Vastaanotto 
Vastaanotto sijaitsee LumiLinna-alueen päärakennuksen aulassa.
Kesällä avoinna Ma-Pe 7.00-20.00, La 10.00-20.00, Su kiinni

 

Hinnat

Caravan paikka
30 € / vuorokausi sis. sähkö  (SFC 25€)
Hinta sisältää 1-2 henkilöä

Lisähenkilöt
aikuiset 5 € / vuorokausi
lapset 3 € / vuorokausi

Telttapaikka
15 € / vuorokausi
Hinta sisältää 1-2 henkilöä

aikuiset 5 € / vuorokausi
lapset 3 € / vuorokausi

Caravan paikka

viikko 190€ (SFC 170€), kuukausi 700€ (SFC 650€)
Hinta sisältää 1-2 henkilöä 

Keväällä kun lumet sulaa Lumilinna-alueella, tarjoamme caravanpaikkoja matkailijoille. Perinteisesti joulu-huhtikuun alueen peittää Lumilinna. Päärakennuksessa sijaitsee LumiLinna Campingin vastaanotto, ympärivuotinen lumen ja jään elämystila SnowExperience365, lahjatavaraliikkeet ja Lumihiutale ravintola.  Leirintäalueella yöpyville on omat suihku- ja wc-tilat erillisessä rakennuksessa, joihin saat koodin vastaanotosta. Päärakennuksessamme sijaitseva perhesauna on erikseen varattavissa.

Mikäli saavut aukioloaikojen ulkopuolella, ilmoitathan asiasta meille  puhelimitse +358 16 258 878. Henkilökuntamme neuvoo sinulle, kuinka saat yleiset palvelut käyttöösi. 

Palvelumme ovat avoinna rajoitetusti.
Kesäkeittiö ja harmaan veden tyhjennys ovat poissa käytöstä talvella.

LumiLinna-alue

LumiLinnan ympärivuotinen SnowExperience365 elämystila on uskomaton lumen ja jään ihmemaa, joka ei sula kesälläkään! Koko perhe tulee varmasti viihtymään.

LumiLinna-alueen päärakennuksessa sijaitsee näköalaravintola Lumihiutale, josta avautuu huikea merinäköala. Suurella aurinkoterassilla voit nauttia upeasta näkymästä suoraan Perämerelle. Ravintolan avarat tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin, kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin. Näköalaravintola Lumihiutaleessa nautiskellaan Meri-Lapin herkuilla sesongin mukaan. 

Seaside Glass Villas merenrantahuvilat tarjoavat ainutlaatuisen majoituskokemuksen. Merenrantahuviloiden suurista ikkunoista avautuu huikea merinäköala ja kattoikkunasta on mukava ihailla tähtitaivasta.

LumiLinnan saunatilat sopivat loistavasti perinteisten saunailtojen lisäksi vaikkapa työhyvinvointipäivään tai rentoon juhlaan. Valoisassa oleskelutilassa on mukava viettää kokouksia tai juhlia ystävien ja perheen kesken. Lisäksi suurelta terassilta avautuu huikea näkymä merelle. Oleskelutilan yhteydessä on kaksi omilla pukuhuoneilla varustettua viihtyisää ryhmäsaunaa.  Perheille ja pariskunnille on tarjolla pienempi perhesauna.

Yhteystiedot

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi
016 258 878
[email protected]

Tee varaus 

Loading...

Näköalaravintola Lumihiutale

Tästä pääset tutustumaan Lumihiutaleen Á la carte tarjontaan.

Menu >

SnowExperience365

Vieraile ympärivuotisessa SnowExperience365 elämystilassa yöpyessäsi LumiLinna-alueella!

Liput ja aukioloajat >