Lumen ja jään elämyksiä tarjolla läpi vuoden

Kemin LumiLinna-alue tarjoaa lumen ja jään elämyksiä läpi vuoden. Perinteinen Kemin LumiLinna on rakennettu kaupunkiin joka talvi jo vuodesta 1996, mutta nyt talven lisäksi muinakin aikoina vuodesta on tarjolla nähtävyys, jossa viihtyy varmasti koko perhe. LumiLinnan ympärivuotinen SnowExperience365 elämystila on uskomaton lumen ja jään ihmemaa, joka ei sula kesälläkään!

Aukioloajat ja liput >

Ravintola- ja kokouspalvelut

Näköalaravintola LumiHiutaleessa nautiskellaan Meri-Lapin herkuilla sesongin mukaan. LumiLinna-alueen päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta avautuu Lapin upen merinäköala. Merelle antava aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn Ravintolan avarat tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin, kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin.

Näköalaravintola Lumihiutale >

Elämyksellinen majoitus

Seaside Glass Villas pienhuvilat tarjoavat ainutlaatuisen yksityisen yöpymiskokemuksen. Huviloiden suurista ikkuinoista avautuu huikea merinäköala ja kattoikkunasta on mukava ihailla tähtitaivasta.

Seaside Glass Villas >

Hyvinvointia löylyissä

LumiLinnan saunatilat sopivat loistavasti perinteisten saunailtojen lisäksi vaikkapa työhyvinvointipäivään tai rentoon juhlaan. Valoisassa oleskelutilassa on ikkunaa lattiasta kattoon ja suurelta terassilta avautuu huikea näkymä merelle. Oleskelutilan yhteydessä kaksi omilla pukutiloilla varustettua ryhmäsaunaa.  Perheille ja pariskunnille tarjolla pienempi perhesauna.

Saunatilat >

Aukioloajat

SnowExperience365

Perinteinen LumiLinna
ma-su 10:00-17:00

Näköalaravintola Lumihiutale

Aukioloajat 2022

ma-la 10-17.00

17.1.2022 alkaen

ma-la 10-17.00

su 10-15.00

 

 

Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

 

Kunnioitathan majoittuvien vieraidemme yksityisyyttä
LumiLinna-alue on yksityisaluetta. Alueella ei saa lennättää droneja tai suorittaa ilmakuvausta ilman omistajan lupaa.