Kemin LumiLinna

Kemin LumiLinna on suljettu tältä kaudelta. Haluamme kiittä kaikkia asiakkaitamme tästä talvikaudesta!

Aukioloajat

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Kemin LumiLinna on nyt suljettu tältä kaudelta. Haluamme kiittä kaikkia vieraitamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme tästä talvikaudesta. Toivomme kaikkea hyvää ja jaksamista näinä vaikeina aikoina.
LumiLinna avataan jälleen 18.1.2021

Liput

Kaikki liput sisältävät sisäänpääsyn sekä LumiLinnan, että SnowExperience365-elämystilaan

Pääsylippu €29.00 aikuiset | €17.50 4-11v
Perhelippu: €65.00 4 henkilöä, enintään 2 aikuista
Kausilippu  €55.00 aikuiset | €33.00 4-11v

alle 4-vuotiaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa

Meillä käyvät maksuvälineenä Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, SmartumPay, ePassi, Tyky+, sekä TykyOnline

Liput edullisemmin S-etukortilla (-10%, osto ei kerrytä bonusta), Kemi Cardilla ja Kemiläisten kortilla.

Lumen ja jään elämykset ovat aina tarjolla Kemissä! LumiLinna on vuosittain aina vuodesta 1996 Kemiin rakennettu maamerkki. Nykyisin osa LumiLinnaa on avoinna läpi vuoden, kun LumiLinna-alueen päärakennuksessa sijaitseva SnowExperience365 on auki vuoden jokaisena päivänä.

Vuonna 2020 nousee 25. LumiLinna, jonka veistosten teemana on Kurkistus Tulevaisuuteen. Lumi- ja jääveistosten rakennusmateriaalina toimii merivesi. LumiLinnassa voi päiväsaikaan tutkia LumiHotellin huoneita, jotka ovat kaikki erilaisia. LumiKappelissa voi hiljentyä ja Lumiravintolassa siemailla vaikka kuumaa kaakaota. 

LumiLinna-alueella voi vierailla myös ilman pääsylippua, joten voit piipahtaa vaikka vain kahvilla tai jäätelöllä Lumipallo-jäätelöbaarissa tai syömässä Lumihiutale-näköalaravintolassa. Toki suosittelemme, että samalla tutustut talven ihmemaahan keskellä kesää! LumiLinnalla on mukava piipahtaa minä päivänä vuodesta tahansa.

Artun ja Tertun tarina

Lue Artun ja Tertun tarina täältä!

Loading...

Osoite

Lumilinnankatu 15
94100 Kemi

Tilaa uutiskirjeemme

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X