Lumen ja jään elämyksiä ympäri vuoden

Kemin LumiLinna alueella on tarjolla läpi vuoden nähtävyys, jossa viihtyy varmasti koko perhe. LumiLinnan ympärivuotinen SnowExperience365 elämystila on lumen ja jään ihmemaa joka ei sula kesälläkään!

Talvella 2023 emme ole raknetaneet LumiLinnaa vaan linnan Talvipuiston, jossa on tuubimäet, lumilabyrintti, curling, lumileikkipuisto ja mäenlaskua. Puistoon on maksuton sisäänpääsy jja se on avoinna joka päivä (säävaraus).

LumiLinnan kahvilassa tarjoillaan lämpimät kaakaot ja suussa sulavat herkut ja päärakennuksen aulassa pääset tekemään ostoksia. Lumihiutale ravintolassa tarjoillaan illallista Linnan edustalta pääset myös suoraan hiihtoladuille tai pilkkimään! Tervetuloa viihtymään!

Katso aukioloajat ja liput >

Ravintola- ja kokouspalvelut

Näköalaravintola Lumihiutaleessa nautiskellaan Meri-Lapin herkuilla sesongin mukaan. LumiLinna-alueen päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta avautuu upea näköala Perämerelle. Merelle antava aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn. Ravintolan avarat tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin, kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin.

Näköalaravintola Lumihiutale >

Elämyksellinen majoitus

Seaside Glass Villas pienhuviloiden suurista ikkunoista avautuu huikea merinäköala ja kattoikkunasta on mukava ihailla tähtitaivasta.

Seaside Glass Villas >

Hyvinvointia löylyissä

LumiLinnan päärakennuksen saunatilat sopivat loistavasti perinteisten saunailtojen lisäksi vaikkapa työhyvinvointipäivään tai rentoon juhlaan. Valoisassa oleskelutilassa suuret ikkunat ja tilava terassi avaavat huikean näkymän merelle. Oleskelutilan yhteydessä on kaksi omilla pukutiloilla varustettua ryhmäsaunaa.

Saunatilat >

Yhteystiedot

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi
016 258 878
[email protected]