LumiLinna Camping

Avoinna 6.7. lähtien

LumiLinna Camping

Vierailuun sisältyy pääsy SnowExperience365 elämystilaan. 

Avoinna 6.7.2020 lähtien

}

VASTAANOTTO
LumiLinnan päärakennus
Lumilinnankatu 15A, 94100 Kemi

016 258878

LumiLinna-alueen päärakennuksen palvelupiste palvelee kaikkia alueella vierailevia ma-la klo 10-18. Rakennuksessa sijaitsee myös LumiLinna Campingin vastaanotto, SnowExperience365 elämystila, lahjatavaraliikkeet. Myytävänä myös virvokkeita ja snaksejä.

Suihku- ja wc-tilat erillisessä rakennuksessa ovat asiakkaiden käytössä vuorokauden ympäri. Saat koodin tiloihin vastaanotosta tai saapuessasi illalla soittamalla meille aiemmin päivällä.

Loading…

Mikäli olet saapumassa alueelle klo 18.00 jälkeen tai sunnuntaina, ilmoitathan asiasta meille puhelimitse +358 16 258 878. Henkilökuntamme neuvoo sinulle, kuinka saat yleiset palvelut käyttöösi. Huomioithan, että palvelupisteemme on sunnuntaina suljettu, palvelemme lauantaina puhelimitse ja maanantaiaamusta paikan päällä. 

Palvelumme ovat avoinna rajoitetusti LumiLinna-alueella. Ravintolatilat ja saunat avautuvat myöhemmin kesällä ja syksyllä.

Tilaa uutiskirjeemme

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X