Lumen ja jään elämyksiä ympäri vuoden

Perinteinen Kemin LumiLinna on rakennettu kaupunkiin joka talvi jo vuodesta 1996. Nyt talven lisäksi muinakin aikoina vuodesta on tarjolla nähtävyys jossa viihtyy varmasti koko perhe. LumiLinnan ympärivuotinen SnowExperience365 elämystila on uskomaton lumen ja jään ihmemaa joka ei sula kesälläkään!

Aukioloajat ja liput >

Ravintola- ja kokouspalvelut

Näköalaravintola Lumihiutaleessa nautiskellaan Meri-Lapin herkuilla sesongin mukaan. LumiLinna-alueen päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta avautuu upea näköala Perämerelle. Merelle antava aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn. Ravintolan avarat tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin, kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin.

Näköalaravintola Lumihiutale >

Elämyksellinen majoitus

Seaside Glass Villas pienhuviloiden suurista ikkunoista avautuu huikea merinäköala ja kattoikkunasta on mukava ihailla tähtitaivasta.

Seaside Glass Villas >

Hyvinvointia löylyissä

LumiLinnan päärakennuksen saunatilat sopivat loistavasti perinteisten saunailtojen lisäksi vaikkapa työhyvinvointipäivään tai rentoon juhlaan. Valoisassa oleskelutilassa suuret ikkunat ja tilava terassi avaavat huikean näkymän merelle. Oleskelutilan yhteydessä on kaksi omilla pukutiloilla varustettua ryhmäsaunaa.

Saunatilat >

Aukioloajat

SnowExperience365 ympärivuotinen lumen ja jään elämystila

ma-pe 8:00-20:00
la 9:00-20:00
su SULJETTU
Päärakennus 1 kerros

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Yhteystiedot

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi
016 258 878
[email protected]