Keitä me olemme?

Kemin Matkailu Oy on Kemin kaupungin omistama matkailuyhtiö. Operoimme, myymme ja markkinoimme maailman kuulun Jäänmurtaja Sampon, sekä ympärivuotiseksi elämyskohteeksi kasvaneen Kemin LumiLinnan palveluita. Tarjoamme unohtumattomia meren, lumen ja jään elämyksiä vuoden jokaisena päivänä!

Kemin Matkailu Oy on Vuoden kotimaan matkailuyritys 2019 ja Tulevaisuuden matkailun kasvupolun voittaja 2019. Meidät palkittiin Lapin aluekehittäjäpalkinnolla 2017. LumiLinnan hotelli- ja ravintolapalvelut on palkittu usein kansainvälisin tunnustuksin kuten World Luxury Hotel & Restaurant Awards-palkinnot.

Seafront Summer

LumiLinna-alue

Kemin LumiLinna on rakennettu talvisin lumesta ja jäästä jo vuodesta 1996. Nykyisin osa LumiLinnaa on avoinna ympäri vuoden, sillä SnowExperience365 elämystilan lumi ja jää eivät sula kesälläkään! Seaside Glass Villas merenrantahuvilat tarjoavat ainutlaatuista majoitusta. Näköalaravintola LumiHiutaleessa herkutellaan Meri-Lapin parhailla antimilla. Päärakennuksessa myös sauna- ja kokoustilat.

Lue lisää >

Jäänmurtaja Sampo

Jäänmurtaja Sampo on vienyt matkailijoita arktisille vesille jo vuodesta 1988. Majesteettinen alus risteilee jääkenttien halki ja matkailija pääsee kävelemään jäätyneen meren päällä, sekä kellumaan jäiden seassa risteilyn aikana. Sampolla voi järjestää juhlia sulan meren aikoina ja varata myös opastettuja kierroksia alukselle.

Lue lisää >