Kemin Matkailu Oy

Experience365

Keitä me olemme

Kemin Matkailu Oy on vahva ja rohkea Kemin kaupungin omistama matkailuyhtiö. Operoimme, myymme ja markkinoimme ympärivuotisen LumiLinna-alueen monipuolisia ravintola-, kokous-, kahvila ja elämyspalveluita. LumiLinna-alueella toimivat myös meidän Seaside Glass Villas-pienhuvilat ja kesällä LumiLinna Camping. Vastaamme myös maailmankuulun Jäänmurtaja Sampon risteilyistä ja Seikkailujen saaren palveluista. 

SMILE365

Toimimme meidän oman SMILE365 -palvelukonseptin mukaisesti. Olemme kutsuneet vieraamme meille ja lupaamme pitää heistä hyvän huolen. Haluamme, että jokainen kohtaaminen eri toimipisteissämme, sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivulla on asiakkaallemme mukava kokemus ja mahdollistamme ikimuistoisen elämyksen.

Arvot

Arvostamme pohjoisia arvoja ja alueemme parhaita perinteitä. Meri-Lapin henki, ympäröivä luonto, erilaisuus ja vieraanvaraisuus ovat osa jokaista kohtaamistamme vuoden jokaisena päivänä. Teemme työtämme intohimoisesti – tuottaen iloa ja arvoa asiakkaillemme, työtovereillemme, kumppaneillemme ja omistajillemme.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä vuoden jokaisena päivänä. Haluamme tehdä vierailuista ikimuistoisia, oli kyseessä sitten illallinen ravintolassa, vierailu SnowExperience365-elämystilassa, risteily Sampolla tai kokous- tai juhlatilaisuus LumiLinnalla. Keskitymme omaperäisen, paikallisen ja elämyksellisen makuelämyksen tarjoamiseen sekä lumen ja jään elämyksiin kaikkina vuodenaikoina eri toimipisteissämme.

Jäänmurtaja Sampo

Jäänmurtaja Sampo on vienyt matkailijoita arktisille vesille jo vuodesta 1988. Majesteettinen alus risteilee jääkenttien halki ja matkailija pääsee kävelemään jäätyneen meren päällä, sekä kellumaan jäiden seassa risteilyn aikana. Sampolla voi järjestää juhlia sulan meren aikoina ja varata myös opastettuja kierroksia alukselle.

Kemin LumiLinna

Kemin LumiLinna on rakennettu talvisin lumesta ja jäästä jo vuodesta 1996 ja se esittelee palkitun LumiRavintolan ja LumiHotellin lumi- ja jäätaidetta. LumiLinnan teema vaihtuu vuosittaina. LumiLinnassa voi päiväsaikaan tutkia LumiHotellin huoneita, jotka ovat kaikki erilaisia. LumiKappelissa voi hiljentyä ja Lumiravintolassa siemailla vaikka kuumaa kaakaota. 

Seaside Glass Villat

Seaside Glass Villa -huvilat meren rannalla LumiLinna-alueella tarjoavat ainutlaatuisen majoituksen meren vierellä uskomattomalla alati vaihtuvalla näkymällä pohjoiselle taivaalle. Villojen asiakkaat voivat kokevat lumen ja jään elämyksen vuoden jokaisena päivänä ympärivuotisen LumiLinnan ansiosta. 

IceRestaurant365

Jääravintolassamme voit nauttia aterian jääpöytien ääressä sekä maistella virvokkeita käsin tehdyistä jäälaseista. Ravintolasta löytyy myös upeita jääveistoksia sekä jääliukumäki. Jään ihmemaan voi kokea kesähelteilläkin sillä jääravintola on avoinna ympäri vuoden.

SnowCastle365

Voimme nyt tarjota vieraillemme lumen ja jään elämyksen läpi vuoden! Päärakennuksestamme SnowCastle365  löytyy ravintolapalvelut, jääravintola mukaan lukien, sekä sauna- ja hyvinvointipalvelut. Ravintolaa voi käyttää myös kokous- sekä juhlatilaisuuksiin. Lisäksi päärakennuksen tiloissa toimii myös matkamuistomyymälä.

Aktiviteetteja ympäri vuoden

Tarjoamme erilaisia aktiviteetteja vuoden jokaisena päivänä; kesällä, syksyllä sekä talvella. Kesän ja syksyn aktiviteetit vaihtelevat yöttömän yön kellunnasta vaellusretkiin. Talvella tarjoamme elämysaktiviteettja revontulisafareista pilkkisafareihin.

Saavutuksia

Kemin Matkailu Oy on Vuoden kotimaan matkailuyritys 2019 ja Tulevaisuuden matkailun kasvupolun voittaja 2019. Meidät palkittiin Lapin aluekehittäjäpalkinnolla 2017 ja niin LumiLinna, LumiHotelli, LumiRavintola, kuin Seaside Glass Villat on palkittu usein kansainvälisin tunnustuksin kuten World Luxury Hotel & Restaurant Awards-palkinnot.

Miksi tulla Kemiin?

Kemi on oivallinen paikka yöpyä ja lomailla Lapissa meren äärellä. Voit tehdä yhden päivän matkan vieraillaksesi Joulupukin luona Napapiirillä, tehdä matkan Ranuan villieläinpuistoon moikkaamaan jääkarhuja tai käydä Ruotsin puolella haaparannalla.

Kaupungissa teet ostoksia jo vuosikymmeniä toimineissa erikoisliikkeissä, ruokailet ja kahvittelet joko kaupungintalon katolla, kauniissa Meri-Puistossa, Sisäsatamassa tai keskustan ravintolakorttelissa. Kemin edustalla oleva vapaakalastusalue ja läheiset kalaisat joet kutsuvat niin harrastelijaa kuin intohimoistakin kalastajaa.

Perämeren kansallispuisto on ainutlaatuinen ja varmasti rauhaa ja luontoa rakastavan unelmakohde. Risteilyitä saaristoon tehdään kesällä ja syksyllä. Jokivene Leila kuljettaa lähisaariin tutustumaan merelliseen elämään ja kaupungin historiaan. Laitakarin saaressa ovat asuneet ensimmäiset kemiläiset ja siellä on toiminut ensimmäinen saha.

Kaupungin kulttuurikeskuksessa toimiva Historiallinen museo esittelee Laitakarin ja muun Kemin tarinaa. Kemissä museo ja taidenäyttelyvierailut ovat maksuttomia! Tutustu tarkemmin Kemiin ja kaupungin tarjoamiin monipuolisiin ja jopa hullunkurisiin palveluihin ja kohteisiin.

Yhteistyökumppanimme

Vuodesta 1982 lähtien Lapin Safarit on tehnyt tiiviisti yhteistyötä ympäri maailmaa olevien matkanjärjestäjien ja matkatoimistojen kanssa, tuodakseen heidän asiakkailleen tietoon Lapin talven ja kesän ainutlaatuisia kokemuksia.

Alusta asti olemme työskennelleet kaiken kokoisten ryhmien kanssa, pitäen kuitenkin mielessä, että jokainen asiakas on erityinen ja että he kaikki ansaitsevat henkilökohtaisia kokemuksia. Järjestämme palveluita Lappiin tuleville yksittäisille matkailijoille ja meillä on takuulähtöjä minimille 2 henkilöä useimmissa talven ja kesän aktiviteeteissamme. Jos siis olet tulossa puolisosi tai ystäväsi kanssa Lappiin, tarjoamme teille parhaita aktiviteetteja. Takuulähtöisten viikko-ohjelmien lisäksi räätälöimme ohjelmia kaikenlaisille ryhmille.

Sea Lapland Safaris on paikallinen ohjelmapalveluyritys Meri-Lapissa. Yritys on perustettu joulukuussa 2016 ja sen kotikaupunki on Kemi.

Toimimme koko Meri-Lapin alueella ympäri vuoden, ja henkilökuntamme on erikoistunut vaativimpiinkin talviolosuhteisiin Perämeren vaihtelevalla jääkentällä sekä asiakaslähtöiseen palveluun.

Asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa ja aktiviteettimme sopivat sekä ryhmille, että yksittäisille matkailijoille. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat sekä talvi- että kesäaktiviteetit; moottorikelkkasafarit, mönkijäsafarit, revontuliretket, porotilavierailut, koiratilavierailut, kalastusohjelmat, lumikenkäretket, risteilyt ja veneretket.

Tarjoamme mieleenpainuvia kokemuksia!

Sea Lapland Day Spa on perustettu tuottamaan kauneudenhoito- ja hyvinvointi- palveluita, sekä ainutlaatuisia elämyksiä Meri-Lapin alueen asukkaille ja matkailijoille. Tuomme alalle täysin uuden konseptin yhdistäen matkailu- ja hyvinvointi- palvelut Kemin ympärivuotisen lumilinnan yhteyteen.

Palveluvalikoimastamme löydät koulutetun kosmetologin tekemät hoidot; kaikki kauneudesta hyvinvointiin, rentouttaviin hierontoihin ja itse kehittämiimme elämyksellisiin hoitokokonaisuuksiin, joissa käytämme hyväksi elementtejä alueemme kauniista ja monimuotoisesta luonnosta. Kaikissa hoidoissamme hyödynnämme pääsääntöisesti suomalaisia, tarkkaan valittujen ammattisarjojen tuotteita.

Elämykselliset hoitokokonaisuudet ovat luotu neljän vaihtuvan vuodenajan mukaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen, rentouttavan hoitoelämyksen ja täten asiakkaillamme onkin mahdollisuus valita, minkä vuodenajan haluaa kokea hoidossamme. Jokaiseen elämykselliseen hoitokokonaisuuteen kuuluu myös suolahuoneen käyttö.

Sea Lapland Day Spa tarjoaa upeat puitteet mukavaan kokoontumiseen ja yhdessäoloon. Tila koostuu neljästä hoitohuoneesta sekä suolahuoneesta. Suolahuoneessa voi olla kerrallaan 4 – 6 henkilöä, mutta isommille ryhmille hoito onnistuu useammassa erässä. Toisten ollessa suolahuoneessa, osa ryhmästä voi nauttia erilaisista hierontahoidoista osaavan henkilökuntamme käsissä. Samasta kerroksesta löytyy myös sauna- ja kokoustilat.

Tervetuloa nauttimaan hemmottelevista hoidoistamme, olemme täällä Sinua varten.

Olemme tarjonneet laadukkaita vaatteita ja asusteita vuodesta 1993 lähtien. Tuotteitamme toimitetaan matkamuistomyymälöille eri puolille Eurooppaa. Osallistumme myös markkinatapahtumiin Suomessa ja ulkomailla. Lapponia -tuotteita inspiroivat Suomen Lapin taianomainen luonto. Keskitymme työskentelyssämme ympäristöystävällisyyteen, luonnonmateriaalien käyttöön ja kestävään tuotantoon.

Tilaa uutiskirjeemme

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.