Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia Kemin Matkailu Oy:n yksittäisille asiakkaille tarjoamia ja välittamiä matkailupalveluja seka Kemissä että muilla toiminta-alueilla. Erilliset ryhmä- ja agenttiehdot myyntitoimistostamme [email protected].

Kemin Matkailu Oy käyttöehdot

Taataksemme parhaat mahdolliset järjestelyt onnistuneelle lomalle, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, ellei toisin ole erikseen sovittu. Seuraavia ehtoja sovelletaan Kemin Matkailu Oy:n (Y-tunnus: 0681239-2) Kemissä kaikille yksityishenkilöille tarjoamiin ja toimittamiin palveluihin yllä mainitun ajanjakson aikana. Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.

Maksut

Palvelu ja hinnat

Palveluiden hinnat ovat kuvauksen alla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kemin Matkailu Oy ei ole sidottu väärään hintamerkintään, jos hinta on niin selvästi virheellinen, että asiakkaan olisi pitänyt se ymmärtää.

Vieras maksaa 100% majoituksen, kuljetuksen, risteilyjen ja muiden palveluiden tai näiden yhdistelmän kustannuksista varauksenteon yhteydessä. Vieraan tulee esittää saapuessaan varausvahvistus.

Kemin Matkailu Oy pidättää oikeuden muuttaa hintoja, mikäli Kemin Matkailu Oy:stä ei voi vaikuttaa ennakoimattomiin kustannusten nousuihin (mukaan lukien verot, polttoainehinnat jne.). Annetut hinnat sisältävät verolainsäädännön mukaisen arvonlisäveron ja Suomen säännöt. Kaikista kustannusten noususta johtuvista palvelujen korotuksista tulee ilmoittaa asiakkaalle vähintään 20 päivää ennen palvelun alkamispäivää. Hinnankorotuksen perusteet, määrä ja laskentatapa on ilmoitettava asiakkaalle selkeästi. Jos palveluiden hinnankorotus on yli 8 % alkuperäisestä hinnasta, asiakkaalla on oikeus peruuttaa varaus kohtuullisen ajan kuluessa. Samankaltaisten kustannusten alennukset korvataan asiakkaalle hinnanalennuksella vähennettynä Kemin Matkailu Oy:n kohtuullisilla hallintokuluilla.

Kemin Matkailu Oy pidättää oikeuden hintojen vaihteluihin ja dynamiikkaan palvelujen kysynnän mukaan.

Maksutapa

Kemin Matkailu Oy hyväksyy yleisimmät maksukortit. Kaikki myyntikonttorin kautta tehtyjen varausten ennakkomaksut hoidetaan verkkomaksulinkin kautta luottokortilla. Kemin Matkailu Oy pidättää oikeuden peruuttaa varaus, mikäli maksua ei ole saapunut eräpäivään mennessä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Vahvistus ja maksu

Varaus katsotaan vahvistetuksi, kun maksu on saapunut Kemin Matkailu Oy:lle. Kemin Matkailu Oy on velvollinen lähettämään asiakkaalle kirjallisen vahvistuksen ja muut tarvittavat varauksen asiakirjat asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Muutokset ja peruutukset

Kemin Matkailu Oy soveltaa seuraavia peruutusehtoja, ellei varauksen yhteydessä ole toisin sovittu tai ellei valitulle hinnalle tai varauspäivälle ole muita ehtoja.

Kemin Matkailu Oy:n eri palvelujen peruutusaika:

  • Jäänmurtajaristeilyt – peruutus tulee tehdä 24 tuntia ennen risteilyn lähtöaikaa. (+2 GMT)
  • SnowExperience365, LumiLinnan Talvipuisto ja Jalokivinäyttely – peruutus tulee tehdä saapumista edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. (+2 GMT)
  • Majoitus – peruutus tulee tehdä saapumista edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. (+2 GMT)
  • Verkosta ostetut tapahtumaliput – peruutus tulee tehdä 24 tuntia ennen tapahtuman alkamisaikaa. Huomaathan, että liput ovat henkilökohtaisia ​​lippuja, eikä niiden jälleenmyynti ole sallittua. (+2 GMT)

Peruutus tulee tehdä tililläsi / My Page tai tehdä kirjallisesti sähköpostitse [email protected], toimiston aukioloaikoina Suomessa (8-16, +2 GMT).

Jos peruutus tapahtuu ennen peruutusaikaa, palautetaan koko summa.

Mikäli varaus peruutetaan/muutetaan peruutusajan jälkeen, summaa ei palauteta. Muutokset eivät ole sallittuja peruutusajan jälkeen. Matkustajan oma matkavakuutus otetaan käyttöön, jos varaus joudutaan perumaan sairastumisen vuoksi.

Mikäli hallitus tai muu vastaava viranomainen kieltää matkasi, mikä tarkoittaa, että et saa lähteä lähtömaasta tai saapua Suomeen, tarjoamme sinulle mahdollisuuden siirtää varauksesi myöhempään ajanjaksoon 11 kuukauden sisällä alkaen alkuperäisestä saapumispäivästä. Huomioithan, että uusi saapumispäivä riippuu saatavuudesta ja varaukset tulee tehdä suoraan Kemin Matkailu Oy:lle. Ilmoitus rajoituksista johtuvista matkasuunnitelmien muutoksista tulee toimittaa meille sähköpostitse [email protected] 24 tunnin sisällä. sen jälkeen, kun rajoitus on annettu. Jos olet varannut palvelusi toisen operaattorin kautta, tarkista tarkat ehdot operaattorilta. Mikäli uusien päivämäärien tai palveluiden hinnat ovat korkeammat, on asiakkaan maksettava erotus.

Lahjakortit ovat voimassa Kemin Matkailu Oy:n tarjoamiin palveluihin.

Palveluita voidaan muuttaa tai varata uudelleen, jos peruutus johtuu viranomaisten määräämän matkustuskiellon vuoksi. Asiakkaiden tulee pystyä toimittamaan meille tarvittavat asiakirjat (matkustusasiakirjat, valtion lausunnot, lentoliput).

Suosittelemme, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka kattaa kulut yllättävissä tilanteissa, joita ei voi ennakoida. Koska Covid-19:ää ei enää pidetä ylivoimaisena esteenä, se ei oikeuta peruutusta ja rahojen palautusta sairauden sattuessa.

Varauksen muutokset, kuten varauksen siirtäminen toiselle asiakkaalle, katsotaan peruutukseksi ja uudeksi varaukseksi.

Kemin Matkailu Oy pidättää oikeuden

  • muuttaa aikatauluja/sisältöjä sääolosuhteiden, teknisten ongelmien tai vastaavien syiden vuoksi
  • periä lisämaksu räätälöidyistä paketeista
  • peruuttaa varauksen, jos kyseessä on ylivoimainen este tai muu kohtuuton haitta (esim. tulipalo tai vesivahinko). Tässä tapauksessa asiakkaalla on oikeus saada maksunsa takaisin kokonaisuudessaan.
  • peruuttaa varauksen, jos asiakkaan varauksen maksuja ei ole maksettu eräpäivään mennessä.
  • järjestää korvaavan ohjelman sääolosuhteiden vuoksi
  • tehdä tarjoamiensa palvelujen ehtoihin muita sellaisia ​​muutoksia, joilla voidaan katsoa olevan vähäinen merkitys palveluissa.
  • olla maksamatta korvauksia esim. nautinnon menettäminen pienten muutosten yhteydessä palveluihin tai ylivoimaisen esteen tai muun odottamattoman vastaavan tapahtuman, kuten sääolosuhteiden, sattuessa.
  • Mikäli Kemin Matkailu Oy joutuu tekemään huomattavia muutoksia palvelujen sisältöön, sen on ilmoitettava tästä asiakkaalle kirjallisesti ja täsmennettävä muutosten luonne ja oikeuttaako muutos asiakkaan hinnanalennukseen vai ei. Jos asiakas ei Kemin Matkailu Oy:n muutosta koskevan ilmoituksen jälkeen ilmoita Kemin Matkailu Oy:lle palvelun peruuttamisesta kohtuullisessa ajassa, asiakkaan katsotaan hyväksyneen palveluiden muutoksen. Mikäli Kemin Matkailu Oy tarjoaa asiakkaan tekemän peruutuksen seurauksena vastaavan palvelun korvaukseksi, tulee mukana hinta ja tarkemmat tiedot vastaavan palvelun sisällöstä.
  • Väärää esim. Asiakkaidemme aiheuttamista palohälytyksistä aiheutuu yritykselle lisäkuluja ja näin ollen olemme velvollisia laskuttamaan tarpeettomista hälytyksistä aiheutuneet kulut.

Vammat

Kemin Matkailu Oy vastaa vain henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tarjottujen palvelujen toimittamisen aikana sattuneista onnettomuuksista, jotka ovat aiheutuneet Kemin Matkailu Oy:n tai sen työntekijöiden tai alihankkijoiden huolimattomuudesta tai puutteellisista laitteista. Kemin Matkailu Oy ei ole vastuussa mahdollisista tapaturmista tai vammoista, jotka on korvattava asiakkaan matkavakuutuksen perusteella. Henkilökohtainen matkavakuutus on aina erittäin suositeltavaa.

Aktiviteetit voivat olla fyysisesti vaativia (jääkellunta, kajakit, purjehdus, pyöräretket jne.). Jos asiakkaalla on minkä tahansa tyyppisiä terveysongelmia, kuten sydänsairaus, selkävaivoja tai vastaava, tai jos asiakas on raskaana, hänen tulee ennen osallistumista ottaa yhteyttä lääketieteen asiantuntijoihin varmistaakseen, onko lääketieteen asiantuntijat katsovat, että hän voi osallistua ohjelmaan tai ei. Asiakkaan vastuulla on neuvotella Kemin Matkailu Oy:n kanssa, pystyykö hän osallistumaan aktiviteettiin terveyssyistä. Kemin Matkailu Oy:n henkilökunnalla tai miehistön jäsenillä on oikeus kieltää asiaksta osallistumasta hyvää fyysistä kuntoa vaativaan toimintaan, jos he huomaavat asiakkaan tilassa jotain poikkeavaa.

Palvelukohtaiset ehdot

Jäänmurtajaristeily

Alustyypit

Järjestämme jäänmurtajaristeilyjä kahdella eri aluksella. Jäänmurtaja Sampo on A1 super-luokan jäänmurtaja, joka on rakennettu vuonna 1960. Jäänmurtaja Arktis on vuonna 1980 rakennettu A1-luokan jäänmurtaja. Aluksen tekniset tiedot, koko, sisustus ja palvelut vaihtelevat toisistaan.

Vara-alus

Matkustajien ja miehistön turvallisuuden takaamiseksi Kemin Matkailu Oy varaa oikeuden liikennöidä jäänmurtajaristeilyjä tilapäisesti vara-aluksilla, mikäli pääalusta ei voida käyttää Suomen lain mukaan.

Matkustajien tiedot

Tarvittavat tiedot: koko nimi, sukupuoli, syntymäaika (pp.kk.vvvv) ja kansalaisuus. Matkustajatiedot ovat pakollisia saapuessaan satama-alueelle jäänmurtajaristeilylle. Mahdollisista ruokavaliovaatimuksista tai allergioista tulee ilmoittaa myös ennen saapumista, jos ateriat varataan.

Peruutus tai muutokset

Pidätämme oikeuden peruuttaa risteily tai muuttaa risteilyn aikaa, mikäli matkustajavarauksia ei ole riittävästi. Tällaisista peruutuksista tai muutoksista on ilmoitettava asiakkaalle min. 14 päivää ennen suunniteltua lähtöä. Peruutuksen yhteydessä asiakkaalla on oikeus saada maksunsa takaisin kokonaisuudessaan.

Sataman sisäänpääsy / kuljetukset

Jäänmurtaja Sampo sijaitsee Veitsiluodon satamassa (Rivinkarintie 69, 94830 Kemi). Kaikki Jäänmurtaja Sampon asiakkaita kuljettavat ajoneuvot tarvitsevat luvan päästäkseen satamaan. Pääsy on myönnettävä ennen saapumista. Valmistaudu näyttämään vahvistuksesi pääsyn myöntämisestä. Se lähetetään hakemuksen yhteydessä annettuun sähköpostiin tai matkapuhelinnumeroon. Lue ohjeet satamaan pääsyn saamiseksi kuljetusajoneuvolla. Huomioithan, että käyttöoikeuksia myöntävä toimisto on avoinna vain ma – pe klo 8.00 – 15.30. He eivät käsittele pyyntöjä näiden aikojen ulkopuolella. Lumilinna-alueelta satamaan ajaa autolla noin 10 minuuttia.

Yksittäisille asiakkaille tarjoamme bussikuljetukset Rovaniemeltä, Kemistä, Haaparannasta ja Torniosta Jäänmurtaja Sampo risteilylle. Huomaathan, että bussikuljetus on pakollinen kaikille yksittäisille asiakkaille.

Jääkellunta

Jääkellunta sisältyy Jäänmurtajaelämykseen, mutta vaatii normaalin fyysisen terveyden. Henkilökunnalla on viime kädessä oikeus arvioida asiakkaan fyysistä ja henkistä kuntoa ja päättää sen mukaan kellutukseen osallistumisesta. Kellumista ei suositella raskaana oleville naisille. Suosittelemme ottamaan mukaan vaihtovaatteet siltä varalta, että kastut kelluvan tapahtuman aikana pelastuspuvussa. Tämä saattaa joskus tapahtua johtuen erityisistä liikkeistä vedessä puku päällä.

Palvelun kieli

Opastuksessa ja kaikissa palveluissa käytetty kieli on englanti, ellei toisin mainita tai sovita. Myymme yksityisiä opastettuja kierroksia eri kielillä.

SnowExperience365 sisäänpääsy

Pääsy ympärivuotisen lumen ja jään elämystilaan sisältyy Jäänmurtaja Sampo risteilyyn, ei Jäänmurtaja Arktis risteilyyn.

Seaside Glass Villas

Sisään- / uloskirjautuminen

Seaside Glass Villas: Sisäänkirjautumisaika on klo 16.00 ja uloskirjautuminen klo 11.00.

SnowExperience365 sisäänpääsy

Sisäänpääsy ympärivuotiseen lumen ja jään elämystilaan sisältyy majoitukseen.

Wifi

Villa-alueella on ilmainen wifi-yhteys.

Siivous

Siivous uloskirjautumisen jälkeen sisältyy huoneen hintaan. Vaikka loppusiivous sisältyy hintaan, edellytämme normaalia asumista eli kalusteet ja muut varusteet ovat oikeilla paikoillaan ja hyvässä kunnossa. Lisäsiivousmaksu veloitetaan, jos huone on tahrainen (esim. oksennus) tai sänky on märkä. Veloitamme todelliset siivouskulut, mutta ylimääräiset siivousmaksut ovat aina vähintään 300 €. Asiakas on velvollinen korvaamaan Kemin Matkailu Oy:lle aiheutuneet vahingot. Huomaa, että tupakointi ei ole sallittu huoneessa.

Lasikatto ja ikkunat sääolosuhteiden mukaan

Lasikatto on lämmitetty ja pysyy yleensä puhtaana ja auki, mutta lumisateen aikana ja sen jälkeen lasilla oleva lumi voi sulaa jonkin aikaa ja estää hetkeksi näkymän taivaalle. Sääolosuhteiden tai suurten lämpötilan muutosten aikana ikkunat voivat huurtua hetkeksi. Meren äärellä sää voi muuttua nopeastikin ja olemme ottaneet tämän huomioon huviloiden teknisissä osissa, mutta sääolosuhteet voivat silti vaikuttaa lasiin.

Vahingot ja epänormaalit tai vaaralliset tilanteet

Asiakkaat eivät saa koskea lasiikkunoihin, kaataa vettä tai heittää mitään esineitä lasikatolle tai ikkunoihin. Asiakkaat eivät saa asettaa raskaita esineitä ikkunoiden viereen tai nojata raskaita esineitä ikkunoihin. Kemin Matkailu Oy ei vastaa mistään omaisuusvahingoista tai asiakkaille aiheutuneista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet asiakkaan tahallisesta toiminnasta tai asiakkaan törkeästä huolimattomuudesta.

Majoituspaikkaa ei saa käyttää enemmän ihmisiä kuin mitä on ilmoitettu kapasiteettina. Teltan, asuntovaunun ja asuntovaunun käyttö Villa-alueella ei ole sallittua. Alueella on kesäaikaan erillinen leirintäalue erilliskuluilla.

Lumilinna-alueen tupakointialueet on merkitty selkeästi. Tupakointi on ehdottomasti kielletty huviloissa tai ovella. Huviloissa tupakoinnista veloitamme todelliset siivouskulut, kuitenkin vähintään 300 €.

Eläimet / lemmikkieläimet eivät ole sallittuja huviloihin ilman ennakkoilmoitusta. Meillä on lemmikkihuoneita lisämaksusta.

Keittiövälineitä tulee käyttää oikein. Väärinkäytöstä johtuvat väärät palohälytykset laskutetaan asiakkaalta.

Mikäli asiakas ei Kemin Matkailu Oy:n ilmoituksista huolimatta lopeta häiriön tai vaaran aiheuttamista samassa tai naapuritiloissa, Kemin Matkailu Oy:llä on oikeus irtisanoa sopimus välittömästi ja kaikista yllä olevista toimenpiteistä veloitetaan kustannukset asiakas.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi Kemin Matkailu Oy:lle asiakkaan huviloissa aiheuttamista vahingoista ja maksamaan kiinteistölle tahallisesti tai tahattomasti aiheutetun vahingon kustannukset. Asiakas vastaa ja korvaa asiakkaan aiheuttamat tarpeettomat hälytykset mm. palohälytykset.

Mahdollisista Internet-yhteyden häiriöistä Kemin Matkailu Oy ei ole korvausvelvollinen asiakkaalle.

Kemin Matkailu Oy ei ole vastuussa matkatavarahuoneessa säilytetyistä matkatavaroista. Asiakkaalla on täysi vastuu kuljettaessaan matkatavaransa paikasta toiseen.

SnowExperience365 ja muut lumirakenteet

Kemin Matkailu Oy tarjoaa vuosittain lumi- ja jääelämyksiä. SnowExprience365 on avoinna ympäri vuoden. Pidätämme oikeuden sulkea tilapäisesti näyttelytilan huolto- tai remonttitöiden vuoksi. Talvikuukausina rakennamme myös lumesta ulkona joko nähtävyyden tai aktiviteettipuiston tai jotain muuta lumirakentamiseen liittyvää (avoinna yleensä tammi-huhtikuun puolivälissä sään salliessa). Tarkempia tietoja tästä annetaan verkkosivuillamme ennen talvikauden alkua. Emme tällä hetkellä rakenna ulkolumilinnaa ravintola- ja hotellipalveluineen.

Asiakkaita pyydetään liikkumaan varovasti lumi- ja jääympäristössä. Juokseminen ja jääveistoksen koskettaminen on ehdottomasti kielletty. Lumi- ja jääveistoksille aiheutuneista vaurioista peritään vähintään 300 euron maksu.

Ravintolapalvelut

Kemin Matkailu Oy tarjoaa ravintolapalveluita. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia ravintolapalveluiden aukioloaikoihin kysynnän, kausiluonteisuuden jne. mukaan. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia ruokien ainesosissa sesonkien ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan.

Kemin Matkailu Oy:n ja alihankkijoiden aktiviteetit

Kaikki toiminnassa käytettävät ajoneuvot on vakuutettu Suomen lain edellyttämällä tavalla ja vakuutusturvaan sovelletaan edellä mainittuja liikennevakuutuksen ehtoja. Säännösten mukaan jokaisella ruumiinvamman kärsineellä on oikeus saada korvausta sairaanhoidon kustannuksista, kivusta ja kärsimyksestä sekä vammasta liikennevakuutuksen ehtojen ja Suomen lakien ja määräysten mukaisesti. Korvaukset perustuvat Suomen lakien ja määräysten sekä Suomen viranomaisten määräysten mukaisiin ohjeisiin. Jos vahinkoa kärsinyt on tahallisesti tai törkeästä huolimattomuudesta aiheuttanut oman vahingonsa, ei vahingon kärsineellä ole oikeutta korvaukseen.

Vastuullisena toiminnan järjestäjänä Kemin Matkailu Oy tai sen alihankkijat varaavat oikeuden muuttaa retkien reittiä, aikatauluja ja kestoa tarpeen vaatiessa vallitsevien sääolosuhteiden vuoksi tai mikäli se katsotaan turvallisuussyistä ja matkan viihtyisyyden vuoksi tarpeelliseksi. Kemi Tourism Oy varaa myös oikeuden keskeyttää toiminnan, jos osallistuja/osallistujat ovat huonokuntoisia tai muutoin koetaan mahdolliseksi vaaraksi itselleen tai muille. Kemin Matkailu Oy käyttää alihankintaa siirroissa ja toiminnassa.

Sovellettava laki ja toimivalta

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä tulkitaan sen mukaisesti. Suomen tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki tällaiseen vaatimukseen liittyvät riidat, erimielisyydet tai vaatimukset. Ensimmäisenä oikeusasteena toimii Rovaniemen käräjäoikeus, joka sijaitsee Rovaniemellä.

Erotettavuus

Jos jokin näiden ehtojen osa tai ehto katsotaan osittain tai kokonaan pätemättömäksi, laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, loput näistä ehdoista pysyvät täysimääräisinä.

Valitukset

Kaikki majoituksen tai palvelujen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee esittää välittömästi ja oleskelun aikana suoraan Kemin Matkailu Oy:lle. Mikäli asiakas ei ole ollut oleskelun aikana ilmoittanut Kemin Matkailu Oy:lle mahdollisista epämukavuudesta, asiakas menettää oikeus korvaukseen, ellei Kemin Matkailu Oy ole toiminut tahallisesti tai törkeästä huolimattomuudesta. Mikäli asia ei tyydytä asiakasta Kemin Matkailu Oy:ssä oleskelun aikana, tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti Kemin Matkailu Oy:lle viimeistään viikon kuluttua majoituksesta tai tarjotusta palvelusta.

Muut ehdot

Kemin Matkailu Oy ei vastaa esitteiden painovirheistä tai muista tarjottavien palveluiden kannalta vähäisiksi katsotuista muutoksista. Kemin Matkailu Oy pidättää oikeuden oikaista kirjoitusvirheet ja hinnoitteluvirheet ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Vastuu ja vastuuvakuutus

Kemin Matkailu Oy noudattaa ennakoivia, varautuneisuutta, huolellisuutta ja asianmukaisia ​​terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä Suomen lakien ja määräysten sekä suomalaisten ohjelma- ja majoituspalveluiden suositeltujen käytäntöjen mukaisesti aina toimittaessaan näillä ehdoilla tarjottuja palveluita. Kemin Matkailu Oy:llä on If Vahinkovakuutus Oy:n ehtojen mukainen henkilö- ja omaisuusvahinkovakuutus. Henkilökohtainen matkavakuutus on aina erittäin suositeltavaa, varsinkin poikkeustilanteissa. Kemin Matkailu Oy ei ole velvollinen ottamaan vastaan ​​maksuttomia peruutuksia tai varauksen siirtoja esimerkiksi lääkärintodistuksen tai muun vastaavan todistuksen perusteella. Näissäkin tilanteissa noudatamme ehdoissamme mainittuja peruutusehtoja. Joka tapauksessa, jos Kemin Matkailu Oy:n vastuu ei perustu henkilövahinkoon tai tahallisen toiminnan tai törkeän huolimattomuuden seurauksena, Kemin Matkailu Oy:n vastuu rajoittuu kolminkertaiseen palveluiden kokonaishintaan.

Force Majeure

Jotkut palvelut ovat sään sallimia. Kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa mistään laiminlyönnistä, vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä tai mistään muusta osapuolen toiminnan kohtuuttomasta heikentymisestä samankaltaisesta syystä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen sotaan, lakkoon, säähän, lumen ja jään puute tai muut luonnonolosuhteet).