Kemin Matkailu Oy on tarjonnut unohtumattomia elämyksiä jo usean vuosikymmenen ajan. Toiminta on kuitenkin keskittynyt vahvasti talveen ja nyt eletään muutoksen aikaa, kun uusi ympärivuotinen LumiLinna avataan ensi talvena ja matkailua kehitetään entistä enemmän kaikille vuodenajoille. Yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa on luotu erittäin monipuolista ohjelmaa niin vehreään ja valoisaan kesään, kuin revontulten ja ruskan syksyyn. Myös kevään ja loppusyksyn välillä haastavatkin olosuhteet on otettu huomioon. Kaupunki tarvitsee kuitenkin myös ainutlaatuisen nähtävyyden ja mikä sen osuvampi perinteiseen LumiLinna-kaupunkiin on kuin ympärivuotinen talven ihmemaa.

Ympärivuotinen LumiLinna kiinnostaa maailmalla. Se luo uudenlaista kysyntää ja kauppaa Kemiin. Ympärivuotinen toiminta tuo uusia asiakkuuksia ja monipuolistaa asiakassegmentin. Se mahdollistaa monipuolisen palvelutarjonnan läpi vuoden, jonka myötä palvelujen kehittäminen ja yrittäminen alueella helpottuu.

Rakennus tulee palvelemaan matkailijoiden lisäksi myös mm. koululais- ja bussiryhmiä, sekä kokousasiakkaita. Alueella toimivat jo Seaside Glass Villat, Linnan rantamaja & Kota, sekä palvelurakennus läpi vuoden. Uuden rakennuksen katon alle tulevat monipuolisten ravintolapalveluiden lisäksi mm. jäätelöbaari, hyvinvointi-, sauna- ja kokouspalvelut sekä ohjelmapalveluyrittäjät. Päänähtävyys on tietenkin 400-neliöinen ympärivuotinen Lumilinna, missä pääsee ihastelemaan upeaa lumi- ja jäätaidetta, ruokailemaan jääpöytien ääressä jokaisena vuodenaikana. Kesähäät lumen ja jään keskellä onnistuvat myös!