Olemme päivittäneet ehtomme

Olemme päivittäneet ehtomme koronavirus-tilanteesta johtuen ja haluamme rauhoittaa asiakkaidemme mielen tehdessään päätöksiä mahdollisista tulevista matkoista ja tapahtumista. Haluamme, että juuri sinä saat unelmoida ja tehdä suunnitelmia, joten varaa huoletta! Verkkokaupassamme tehdyt ostokset veloitetaan samantien, mutta jos matkasi ulkomailta tai kotimaasta ei pääse toteutumaan koronaviruksen aiheuttamista rajoituksista johtuen, uudelleenjärjestelemme palvelusi tai palautamme rahasi. Lue lisää ehdoista tästä englanniksi.

Elämme uudenlaista aikaa. Totumme uudenlaisiin järjestelyihin ja opimme elämään epävarmuudessa. Olemme oppineet pysähtymään ja nauttimaan hetkestä. Nyt on aikaa haaveilla ja siihen pystymme kaikki! Me Kemin Matkailu Oy:ssä seuraamme korona-viruksen aiheuttamaa tilannetta niin kotimaassa kuin maailmalla ja suunnittelemme toimintaamme ohjeistusten ja rajoitusten mukaisesti. Kuten tiedämme, tilanne elää jatkuvasti ja pitkäaikaisia suunnitelmia on nyt vaikea tehdä. Olemme riippuvaisia viranomaisten rajoituksista ja säännöistä turvallisuutemme hyväksi, sekä lentoliikenteestä, joka on nyt kriisin aikana vähentynyt rankasti. Vaikka säännökset antaisivat periksi meidän on myös huomioitava kysyntä, joka palveluihimme kohdistuu ja vaikuttaa näin ollen palveluidemme avaamiseen. Lue lisää täältä.

Me haluamme huolehtia niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämme ja yhteistyökumppaneiltamme. Toimipisteemme ovat siis olleet suljettuina maaliskuun lopusta ja pysyvät kiinni kesäkuun loppuun. Voimme kuitenkin jo kesällä vastaanottaa vieraita LumiLinnalla ja avaamme Seaside Glass Villat heinäkuun alusta. Voit varata jo nyt! Seaside Glass Villat sijaitsevat meren rannalla ja mahdollistavat ainutlaatuisen ja yksityisen yöpymiselämyksen. Jokainen villa on oma yksikkönsä ja niihin on omat sisäänkäynnit suoraan luonnosta. Voimme hoitaa sisäänkirjautumisen myös puhelimitse ja lukot toimivat koodeilla. Toimitamme aamiaistarvikkeet villoihin ennen saapumistanne. Palvelemme heinäkuun alusta LumiLinna-alueen vastaaotossa ja SnowExperience365 -elämystila on siitä lähtien myös avoinna, samoin lahjatavaraliikeet.

Syyskuussa voimme toivottavasti palata palveluiden pariin jo laajemmin. Jäänmurtaja Sampo risteilee näillä näkymin 21.12.2020 lähtien. Olemme sähköpostitse tavoitettavissa koko ajan ja vastaanotamme varauksia. Voit siis kysellä niin majoituspalveluiden, ympärivuotisen SnowExperience365-elämystilan palveluista lisää, ne avautuvat siis jo heinäkuussa. Syksyn ja talven kokousten, saunailtojen, illallisten jne. varauksia voi tehdä huoletta. Otamme huomioon, että uusia rajoituksia voi tulla ja elämme niiden mukaisesti.

Meillä lomailet huoletta

Voimme vakuuttaa, että vieraamme saavat nauttia turvallisesta lomasta ja elämyksestä. Uusissa tiloissamme päärakennuksessa on tilaa ja avaruutta. Voimme rajoittaa kävijämäärän SnowExperience365- elämystilaan pieneen ryhmään kerrallaan. Sama pätee aktiviteettien osalta, joita ohjelmapalvelutoimistot järjestävät taas syksystyä lähtien. Valoisa Lumihiutale ravintola muuntautuu monenlaisiin tilaisuuksiin liikuteltavien seinien ansiosta. Ravintolatilat voidaan helposti jakaa yksityisiin kabinetteihin ja tilavassa ravintolassa on helppo noudattaa turvavälejä. Niin ruokailut, kuin kokoukset on meillä helppo toteuttaa uusien säännösten mukaisesti. Ravintolaan mahtuu normaalisti 300 asiakasta enimmillään ja me voimme puolittaa määrän säännösten mukaisesti. Tulemme varmasti tekemään muutoksia sisältöihin ja tarjoilutapoihin ravintolapalveluissamme koronatilanteesta johtuen, mutta uusi tilava keittiömme sekä avokeittiö antavat monipuolisia mahdollisuuksia. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygieniaan ja siivoukseen. Yleisten tilojen ovet avautuvat automaattisesti ja yleisövessojen hanat toimivat liiketunnistimella. Tilojemme avaruuden puolesta turvaväleistä huolta pitäminen on helppoa.

Kemi on pieni merenrantakaupunki, joka ei pääse koskaan ruuhkautumaan. Täällä luonto on aina läsnä ja kaikki tarvittava lähellä. Kemi ja Kemin Matkailu Oy korostavat kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteita toiminnassaan. Pyrimme ympäristöystävälliseen ja energiaa säästäviin toimenpiteisiin vuoden jokaisena päivänä, kaikessa mitä teemme. Lue lisää täältä.

X