LumiLinna-alueen monipuoliset palvelut ovat tarjolla taas syksyllä 7.9.2020 lähtien. Varaa yö meren rannassa lasikattoisissa hirsihuviloissa. Ihastele tähtitaivasta ja merinäköalaa makoillessasi vuoteessa. Villa-yöpymiseen sisältyy aina SnowExperience365 -elämystilan sisäänpääsy.

Lumen ja jään elämyksiä on tarjolla läpi vuoden. Elämystilassa lasket jäämäkeä, ihastelet upeita jääveistoksia, kävelet lumella ja illallistat jääpöytien ääressä minä vuodenaikana tahansa. Varaa kokouspakettisi Cool breikillä ja nauti kokoustamisen välissä vaikka marjasmoothiet tai glögit jääbaarissa. LumiLinna rakentuu lisäksi ulos tammikuussa 2021.

Lumihiutale ravintolasta avautuu upea merimaisema ja menu vaihtuu sesongeittain. Hyödynnämme kauden raaka-aineita ja ne ovat suomalaisia ja mahdollisimman läheltä. Ravintolan tilat voidaan jakaa erikokoisiin kokoustiloihin tai illallliskabineteiksi. Meillä kokoustat loihakkaasti valoisissa ja avarissa tiloissa.

Pikkujouluaikaan juhlit LumiLinnalla rattoisasti keskustan kupeessa. Lumihiutaleessa illallistat, jääbaarissa nautit cocktailit ja merinäköalallisissa saunatiloissa rentoudut hyvällä porukalla ja fiiliksellä. Lähetä varauspyynnöt [email protected]

LumiLinnan Sea Lapland Day Spassa hemmottelet itsesi ja ystäväsi kunnolla, aktitiveetit voit varata kauttamme ohjelmapalvelutoimistojen seikkailuihin. Jäänmurtaja Sampo risteilee taas 21.12.2020 lähtien. Rentouttavaan kelluntaan voit osallistua jo syksyllä LumiLinna-alueella ennen Sampon risteilykautta.

Nämä ja paljon muuta tarjolla Kemin LumiLinna-lueella – yleensä läpi vuoden, mutta nyt poikkeustilanteessa 7.9.2020 lähtien. Tee varauksesi verkkokaupassa tai jätä tarjouspyyntösi [email protected] Olemme tavoitettavissa rajoitetusti ja pyydämme ymmärrystä, jos joudutte hetken odottelemaan.

Kaikkea hyvää toivottaa Experience365 tiimi!