Syksy

Koe Meri-Lapin taianomainen syksy Perämeren rannalla ja majoitu upeissa Merenrantahuviloissamme. Huviloista voit ihastella tähtitaivasta sekä nauttia kauniista merinäköalasta.

Näköalaravintola Lumihiutale esittelee jatkuvasti uusia menuja modernilla arktisella otteella. Nauti kauniista auringonnoususta aamiaisella ja henkeäsalpaavasta auringonlaskusta illallisella.

Koe poikkeuksellinen kellunta kokemus pelastuspuvussa. Samalla voit myös vierailla SnowExperience365 ympärivuotisessa lumen ja jään elämystilassa. Se on sisätiloissa oleva oikeasta lumesta ja jäästä tehty näyttely, jossa voit astua talven ihmemaahan vuoden jokaisena päivänä.

LumiLinna-alueen lähellä olevasta puistosta löydät Pajarin frisbeegolf radan. Hieman kauempana on Ajos, jossa on yksi Meri-Lapin parhaista frisbeegolf radoista. LumiLinna-alueen läheisyydessä on myös hyvät sauvakävely mahdollisuudet esimerkiksi Sauvosaaren kuntoreitillä.

Vieraile Kotieläinpuisto Arkadiassa, jossa voit tavata noin 70 eri eläinlajia hevosista kilpikonniin.

Vieraile porotilalla, jossa voit  kokeilla lassonheittoa, paikka on vain 15 minuutin päässä Kemistä. Siellä voit maista myös poronliha sämpylöitä ja kuumia juotavia kodassa.

Vaellus Martimoaavan soidensuojelualueella. Soiden lisäksi alueella on myös upeita metsiä. Martimoaavalla on paljon tupia ja nuotiopaikkoja, joissa voit levähtää ja paistaa vaikka makkaraa.

Tutustu Meri-Lappiin ja sen kauniiseen syksyyn vuokraamalla eFatbike-pyörä. Lähde rentouttavalle ja hauskalle pyöräretkelle luonnon helmaan. Esimerkiksi Kiikelissä on hyvät pyöräilymahdollisuudet ja se on suosittu retkikohde ympäri vuoden.

Koe kalastaminen ja lähde opastetulle kalastusretkelle löytääksesi alueen parhaat lohestus paikat. LumiLinna-alueen lähellä voit myös omatoimisesti kalastaa koho-ongella.

 

Esimerkkipaketti sisältää:

2 yötä Merenrantahuvilassa, maukas aamiainen LumiLinna-alueella, revontuli retki, vierailu porotilalla, päivällinen Näköalaravintola Lumihiutaleessa ja sisäänpääsy SnowExperience365 elämystilaan.

Saatavuus: 1.9-31.10.2022 pyynnöstä
Minimi: 2 hlö

Valinnaisia aktiviteetteja:

Vierailu Kotieläinpuisto Arkadiaan. min 2 hlö 80€ / henkilö
Suomalaisen mummon keittiö 47€ / henkilö (leivonta tunteja, leivontavälineet, kotitekoista mehua)
Matkatavaroiden kuljetus 12€ / henkilö
Tervetuliaiskori Seafront Premium Huvilaan 27€

Yhteystiedot

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi
016 258 878
[email protected]

 

Merenrantahuvilat

Majoitu pienhuvilassa ja katsele uskomattomia näkymiä ympäri vuoden. Lasikaton ja valtavien ikkunoiden läpi voit ihailla taivaan eksklusiivisia värejä.

SnowExperience365

SnowExperience365 on avoinna ympäri vuoden. Astu talven ihmemaahan vuoden jokaisena päivänä.

Näköalaravintola Lumihiutale

Nauti uskomattomasta näköalasta ja herkullisesta ruoasta näköalaravintolassamme. Käytämme paikallisia sesongin raaka-aineita menuissamme.

Sauna

Sauna on ihana paikka oleskella pitkän päivän jälkeen. Nauti mukavista löylyistä ja rentoudu mukavissa saunatiloissamme.