Sommar

Upplev den lappländska magin under sommaren genom att bo i våra fantastiska Seaside Glass Villas. Du kan beundra midnattssolen från villorna. Efter en god natts sömn kan du njuta av en smakligt frukost på SnowCastle resort.

Havsutsikt Restaurang Lumihiutale introducerar ständigt nya menyer med en modern arktisk smak, med fokus på de lokala färska säsongsbetonade smakerna gjorda av lokala råvaror. Njut av den vackra soluppgången vid frukosten och den hisnande solnedgången vid middagen.

Exceptionell flytupplevelse med överlevnadsdräkt. Detta inkluderar entré och guidad tur på vår SnowExperience365. Det är en inomhusutställning gjord av riktig snö och is. Här kan du kliva in i ett vinterland under en varm sommardag.

Nära SnowCastle resort finns en strand som vi rekommenderar att besöka under en varm dag. Du kan också hitta frisbeegolfbanan Pajari i den närliggande parken, du kan fråga skivor från SnowCastle. Lite längre bort, en kort bilresa, är Ajos, ​​som har Havslapplands bäst frisbeegolfbana. Det finns goda stavgångsmöjligheter i närheten av SnowCastle området, till exempel på Sauvosaari fitnessväg, fråga om stavar från SnowCastle resort.

Inre Gamla hamnen är ett unikt gammalt hamnområde vid Rantabulevard.  Det finns många turist- och fritidsaktiviteter i inre hamnen, bland annat seglingscentren och gästhamnen.

Ta en segelbåtskryssning runt Finlands vackraste nationalparker! När segelfartyget Jähti byggdes följade man så mycket som möjligt 1800-byggstilens konstruktionsteknik med hänsyn till moderna säkerhetsbestämmelser.

Besök Husdjursparken Arkadia, där du kan träffa circa 70 olika djurarter från hästar till sköldpaddor. Det finns också mycket att göra i området för de minsta, inklusive en lekplats, ett hoppslott och en studsmatta. Besök renfarmen och prova på lassokastningen, platsen ligger bara ca 15 minuter från Kemi. Du kan också smaka på exotiska renköttsmackor och varma drycker i stugan.

Du kan ta en avkopplande och roligt kajakpaddlingstur under en varm sommardag med din familj eller vänner.

Gå på ett äventyr och utforska forsränning i Kukkolankoski som ligger på gränsen mellan Finland och Sverige. Det är ca 45 minuter från Kemi.

Upplev fiskning genom att få en guidad fisketur för att hitta de bästa laxplatserna. Tornionjoki är den största fritt strömmande älven i Europa där sik och lax simmar. Du kan också prova på traditionellt fiskning i SnowCastle området med din eget fiskespö.

 

Exempelpaket inkluderar:

2 nätter i en Seaside Glass Villa, välsmakande frukost i SnowCastle resort, en exceptionell flytning upplevelse, besök på renfarm, middag på Havsutsikt Restaurang Lumihiutale och SnowExperience365 inomhusutställning.

eller

3 nätter i en Seaside Glass Villa, välsmakande frukost i SnowCastle resort, heldagsutflykt med segelfartyg i havet med lunch ombord (fartyget är på cruising fredag ​​och lördag), besök på renfarm, kajakpaddling, 2 x middag på Havsutsikt Restaurang Lumihiutale och SnowExperience365 inomhusutställning.

Tillgänglighet: 27.6-31.8.2022 på begäran
Minimum: 2. pax

Valfria aktiviteter:
Besök i Husdjursparken Arkadia. min 2 pax 80€/person
Finska mormors kök 47€/person (baklektioner, hemlagad juice, bakningsingredienser)
Bagage med 12€/person
Välkomstkorg i Seafront Premium Villa 27€

Kontaktinformation

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi Finland
+358 16 258 878
[email protected]

 

Seaside Glass Villas

Stanna en natt med en otrolig utsikt inom våra Villan. Villorna funkar hela året runt och du kan titta ut igenom enorma fönster för att beundra himlens exklusiva färger, nämligen den stjärnklara nordhimlen. 

SnowExperience365

Kliv in i ett vinterparadis vilken dag på året som helst. Gå omkring den snöiga landet och beundra de fantastiska isskulpturerna i denna attraktion.

Seaview Restaurang Lumihiutale

Njut av en otrolig havsutsikt och smaka utsökt mat i vår restaurang. Vi använder lokala, säsongsbetonade råvaror och har olika menyer för varje säsong: sommar, höst, vinter och vår.

Bastu

Som en integrerad del av den finska kulturen är bastun något du helt enkelt måste uppleva när du besöker. Bastun är en underbar plats att koppla av och varva ner efter en lång dag.