Havsutsikt Restaurang Lumihiutale

Vi brinner för mat och havsutsikt Restaurang Lumihiutale är ett bevis på det! Havsutsikt Restaurang Lumihiutale introducerar ständigt nya menyer med en modern arktisk smak, med fokus på de lokala färska säsongsbetonade smakerna gjorda av lokala råvaror.

Vi garanterar den bästa havsutsikten i finska Lappland. Njut av den vackra soluppgången vid frukosten och den hisnande solnedgången vid middagen. Ljuset förändras med årstiden, från midnattssol sommar till polarnattens stjärnbelysta himmel. Du kanske till och med får en glimt av norrskenet! Vår terrass är öppen från vår till sen höst.

À la carte

Njut av Sea Lapland delikatesser med en modern arktisk smak.

Taste of Snow & Ice Experience

Njut av en unik matupplevelse som börjar med aptitretare vid isborden inne i SnowExperience365 vad fugeras året runt och byggd helt av snö och is.

Möten och evenemang

Fira födelsedagar, årsdagar och högtider med oss! Vår rymliga restaurang gör det möjligt att hålla ett säkert avstånd med fyra privata skåp tillgängliga.

Bastu

På övervåningen hittar du lyxiga bastuanläggningar med fantastisk havsutsikt. I bastun finns en lounge och en privat terrass. Vi serverar bastukvällsluncher och drinkar direkt til loungen.