Toimistohotelli LumiLinna

Kemin LumiLinna-alue tarjoaa modernit, toimivat ja monipuoliset tilat tarpeesi mukaan, vuokrattavana toimisto- ja liiketilaa ja tarjolla nyt myös toimistohotellipalvelut. Voit vuokrata oman tilan tai työskentelypisteen päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksikin kerrallaan.

Päärakennuksessa on neuvotteluhuoneita, toimistotiloja ja oleskelutiloja, sekä merinäköalaravintolan yhteydessä erikokoisia kokoustiloja. 

Meiltä tilan vuokraamalla et ainoastaan säästä rahaa, säästät aikaa myös päivittäisistä hallinnollisista työtehtävistä. Sinun ei tarvitse enää tuhlata aikaa kiinteistöön liittyviin seikkoihin, vaan voit keskittyä täysin työhösi.

Tiloissamme on nopea, suojattu langaton internetyhteys. Tarvittaessa järjestämme asiakkaillemme yksityisen IP:n ja IT-apua. Noudatamme kulloinkin voimassa olevaa ohjeistuksesta koronaturvallisuuden osalta. Tilamme ovat hyvin ilmastoidut ja siivoamme ne säännöllisesti.

Tuoretta kahvia, virvokkeita ja pientä purtavaa lisämaksusta. Kaikkiin tiloihin on saatavilla catering palvelut, ravintolassa lounas ja a la carte palvelut saatavilla kysynnän mukaan. 

Maksat kiinteän päivä tai kuukausimaksun ja vastineeksi saat kaiken mitä tarvitset. Kokoushuoneitamme voit varata tarvittaessa lisämaksusta. Erikoisuutena tarjoamme kaikille työskenteleville asiakkaillemme mahdollisuuden käydä viilentymässä ja saamassa kylmähoitoa SnowExperience365 elämystilassa. Lasku jäämäessä tai istahtaminen kahvikupin kanssa jääpöydän ääreen vie mukavasti ajatukset välillä muualle. Lisäksi tiloissamme on sauna ja ohjelmapalveluja saatavilla työhyvinvointiin sekä virkistäytymiseen.

Pop up työtilat 5€ tunti.
Päiväpassi 25€. Päiväpassilla työskentelet coworking-tiloissa.
Fixed 320€ kk. Coworking kuukausihintaan sisältyy oma, vain sinun käyttöösi varattu työpiste. Lisäksi saat käyttöösi lukittavan kaapin ja laatikoston. Jäsenyyteen kuuluu 50 printtiä / kk.

Seaside Lodge

Kaipaako työporukkasi rentoa ja kotoisaa tilaa tykypäivään, kokoustamiseen tai koulutuspäivään? LumiLinnan rantamajalla kokoustat villasukat jalassa olohuoneen tapaisessa tilassa. Lasitetulla terassilla viihtyy pitkälle syksyyn.

Rantamajalla siirtyminen illan viettoon onnistuu sujuvasti. Tiloissa on myös sauna ja poreamme, tarjoilemme mielellämme myös saunailtaan sopivat purtavat ja juotavat. Rantamajan pihassa on myös tunnelmallinen kota, jossa ruokailumahdollisuus.

Vuokrataan lyhytaikaiseen käyttöön. Tila on kalustettu noin 20 hengen käyttöön. Tilassa wifi, tv, tietokone ja fläppitaulu.

Hinnat alkaen 350€ / päivä, saunan, poreammeen ja kodan käyttö erillismaksusta.