Lasihuvilat meren rannassa

Seaside Glass Villas pienhuvilat tarjoavat ainutlaatuisen yksityisen yöpymiskokemuksen. Huvilat sijaitsevat Perämeren rannassa Kemin LumiLinna-alueella, lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta ja kauniista sisäsatamasta. Jokainen huvila on oma yksikkönsä ja niihin on omat sisäänkäynnit suoraan luonnosta. Villoissa on älylukot, free wifi, pimennyt verhot, ilmalämpöpumput ja keittonurkkaus, jossa voit myös valmistaa itse aterioita. Aamupalan toimitamme Villoihin valmiiksi ja lähin ruokakauppa on vain kivenheiton päässä LumiLinna alueelta. Vastaanottomme palvelee alueen päärakennuksessa, jossa avoinna myös lahjatarvamyymälä sekä ympärivuotinen lumen ja jään ihmemaa SnowExperience365. 

Luonnon helmassa

Villoista avautuu uskomaton merinäköala läpi vuoden! Talvella voit ihastella jäätynyttä merta, lumesta heijastuvia keskitalven auringonsäteitä ja yötaivasta parhaimmillaan. Kevään tullen voit nähdä, kuinka uudet lehdet kasvavat lehtipuihin pitkän talven jälkeen ja muuttolinnut palaavat talvehtimasta. Kesällä luonnon vihreys ja meren sinisyys sulautuvat harmonisesti yhteen ja ilmassa leijuu kesän suloinen tuoksu. Syksyllä punaisen, oranssin ja vihreän sävyt kilpailevat keskenään, ja pimeän tullen voit mahdollisesti nähdä, kun tulikettu juoksee taivaanrannan poikki jättäen jälkeensä upeat revontulet.

Syksyllä ja kesällä pääset nopeasti Kemin ulkoilureiteille ja puistoihin kävelemään tai pyöräilemään. Talvella aivan vierestämme alkavat hiihtoladut meren jäälle ja läheisiin saariin. Kesällä alueen tuntumasta löytyy vesiurheilukeskus, uimaranta ja frisbeegolf-rata. Täällä nautit luonnon rauhasta, Kemissä et kohtaa ruuhkaa. Kaupungin keskusta on lyhyen 10min kävelymatkan päässä, juna- ja bussiasema 1,5 km päässä.

Aamiainen
Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan.  Toistaiseksi toimitamme aamiaistarvikkeet huvilaan ennen saapumistanne.

Sisään- ja uloskirjautuminen
Vastaanotto LumiLinna päärakennuksessa avoinna ma-la klo 10-18. Voimme hoitaa sisäänkirjautumisen myös puhelimitse. Lukot toimivat koodeilla. Voimme lähettää ovikoodin tekstiviestillä ennen saapumistasi, mikäli saavut myöhemmin illalla.

Sauna
Loft huviloissa on oma sauna. Seafront Premium ja Superior huviloissa yöpyvät voivat varata käyttöönsä LumiLinna-alueen päärakennuksessa sijaitsevan perhesaunan 1-4 henkilölle hintaan 50 € / tunti (sis. pyyhkeet) vastaaottomme aukioloaikoina.

Lisävuoteet
Huoneen perushintaan sisältyy yöpyminen kahdelle. Osaan ensimmäisen ja toisen rivin Seafront Premium ja Superior huviloista on saatavilla lapsille lisäpeti. Loft huviloiden vuodesohva pedataan pyynnöstä, sohvalle mahtuu yksi aikuinen tai kaksi lasta. Lisävuoteista peritään erillinen maksu.

Lemmikit
Lemmikit ovat meille tervetulleita. Lemmikkihuoneita saatavilla rajoitetusti, tarkista saatavuus ennen varauksen tekemistä. Lemmikeistä lisämaksu 30€ / yö.

Olemme uusineet ehtomme, joten varaa huoletta. 

Tee varaus

 

Loading...

Varakoti meren rannalla

Pyydä tarjous viikon tai kuukauden pitkäaikaismajoituksesta tai etätyöhuoneesta [email protected] 

Näköalaravintola Lumihiutale

Nauti illallinen Lapin upeimman merimaisen äärellä! Kesän alkajaisiksi tarjolla street food henkinen terassimenu.

Menu & aukioloajat >

SnowExperience365

Vieraile ympärivuotisessa SnowExperience365 elämystilassa yöpyessäsi LumiLinna-alueella!

Liput ja aukioloajat >

Kunnioitathan vieraidemme yksityisyyttä
LumiLinna-alue on yksityisaluetta. Alueella ei saa lennättää droneja tai suorittaa ilmakuvausta ilman omistajan lupaa.