Lasihuvilat meren rannassa

Seaside Glass Villas pienhuvilat tarjoavat ainutlaatuisen yksityisen yöpymiskokemuksen. Huvilat sijaitsevat Perämeren rannassa Kemin LumiLinna-alueella, lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta ja kauniista sisäsatamasta. Jokainen huvila on oma yksikkönsä ja niihin on omat sisäänkäynnit suoraan luonnosta. Villoissa on älylukot, free wifi, pimennyt verhot, ilmalämpöpumput ja keittonurkkaus, jossa voit myös valmistaa itse aterioita. Aamupalan toimitamme Villoihin valmiiksi ja lähin ruokakauppa on vain kivenheiton päässä LumiLinna alueelta. Meille asiakkaiden ja henkilökunnan terveysturvallisuus on tärkeää, joten viipymäasiakkaille siivous tapahtuu pyynnöstä. Vastaanottomme palvelee alueen päärakennuksessa, jossa on avoinna terassi, ravintola, lahjatarvamyymälä sekä ympärivuotinen lumen ja jään ihmemaa SnowExperience365.  

Luonnon helmassa

Villoista avautuu uskomaton merinäköala läpi vuoden! Talvella voit ihastella jäätynyttä merta, lumesta heijastuvia keskitalven auringonsäteitä ja yötaivasta parhaimmillaan. Kevään tullen voit nähdä, kuinka uudet lehdet kasvavat lehtipuihin pitkän talven jälkeen ja muuttolinnut palaavat talvehtimasta. Kesällä luonnon vihreys ja meren sinisyys sulautuvat harmonisesti yhteen ja ilmassa leijuu kesän suloinen tuoksu. Syksyllä punaisen, oranssin ja vihreän sävyt kilpailevat keskenään, ja pimeän tullen voit mahdollisesti nähdä, kun tulikettu juoksee taivaanrannan poikki jättäen jälkeensä upeat revontulet.

Syksyllä ja kesällä pääset nopeasti Kemin ulkoilureiteille ja puistoihin kävelemään tai pyöräilemään. Talvella aivan vierestämme alkavat hiihtoladut meren jäälle ja läheisiin saariin. Kesällä alueen tuntumasta löytyy vesiurheilukeskus, uimaranta ja frisbeegolf-rata. Täällä nautit luonnon rauhasta, Kemissä et kohtaa ruuhkaa. Kaupungin keskusta on lyhyen 10min kävelymatkan päässä, juna- ja bussiasema 1,5 km päässä.

Aamiainen
Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan.  Toistaiseksi toimitamme aamiaistarvikkeet huvilaan ennen saapumistanne.

Sisään- ja uloskirjautuminen
Sisäänkirjautuminen alkaa 16:00, uloskirjautuminen 11:00 mennessä. Aikainen sisäänkirjautuminen ja myöhäinen uloskirjautuminen lisämaksusta. Mikäli haluat hoitaa kirjautumisen etänä, otathan meihin yhteyttä vastaanottoaikoina.

Vastaanotto LumiLinna päärakennuksessa avoinna maanantaisin 8:00-19:00, tiistaista perjantaihin 8:00-21:00 ja lauantaina 10:00-21:00. Sunnuntaisin sisään- ja uloskirjautumiset hoidetaan etänä. Lukot toimivat koodeilla, voimme lähettää ovikoodin sinulle tekstiviestillä ennen saapumistasi mikäli saavut vastaanottoaikojemme ulkopuolella.

Sauna
Loft huviloissa on oma sauna. Seafront Premium ja Superior huviloissa yöpyvät voivat varata käyttöönsä LumiLinna-alueen päärakennuksessa sijaitsevan perhesaunan 1-4 henkilölle hintaan €50 / tunti (sis. pyyhkeet) vastaanottomme aukioloaikoina.

Lisävuoteet
Huoneen perushintaan sisältyy yöpyminen kahdelle. Osaan ensimmäisen ja toisen rivin Seafront Premium ja Superior huviloista on saatavilla lapsille lisäpeti. Loft huviloiden vuodesohva pedataan pyynnöstä, sohvalle mahtuu yksi aikuinen tai kaksi lasta. Lisävuoteista peritään erillinen maksu.

Siivous
Koronan vuoksi Villojen siivousta on tehostettu ja asiakkaiden sekä henkilökunnan terveysturvallisuuteen on kiinnitetty enemmän huomiota. Emme vieraile viipymän aikana Villassa, viipymäasiakkaille siivous tapahtuu pyynnöstä. Siivous on saatavilla aukioloaikojen puitteissa, sillä aikaa kun olet poissa huoneesta, ajan voit sopia vastaanotossa.

Lemmikit
Lemmikit ovat meille tervetulleita. Lemmikkihuoneita saatavilla rajoitetusti, tarkista saatavuus ennen varauksen tekemistä. Lemmikeistä lisämaksu €30 / yö. Ilmoittamattomista lemmikeistä pidätämme oikeuden periä 150€ lisäsiivous hinnan. 

Yhteystiedot

LumiLinnankatu 15, 94100 Kemi
016 258 878
[email protected]

Kunnioitathan vieraidemme yksityisyyttä
LumiLinna-alue on yksityisaluetta. Alueella ei saa lennättää droneja tai suorittaa ilmakuvausta ilman omistajan lupaa.

Tee varaus

 

Loading...

Varakoti meren rannalla

Pyydä tarjous viikon tai kuukauden pitkäaikaismajoituksesta tai etätyöhuoneesta [email protected] 

Näköalaravintola Lumihiutale

Nauti illallinen Lapin upeimman merimaisen äärellä!

Menu >

SnowExperience365

Vieraile ympärivuotisessa SnowExperience365 elämystilassa yöpyessäsi LumiLinna-alueella!

Liput ja aukioloajat >