Merenrantahuvilat

Seaside Glass Villa pienhuvilat tarjoavat ainutlaatuisen ja yksityisen yöpymiskokemuksen. Huvilat sijaitsevat Perämeren rannassa Kemin LumiLinna-alueella, lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta ja kauniista sisäsatamasta. Jokainen huvila on oma yksikkönsä ja niihin on omat sisäänkäynnit. Huviloissa on älylukot, langaton ilmainen internet yhteys, pimennysverhot, ilmalämpöpumput ja keittonurkkaus.

Seaside Glass Villat on suunnitellut ja valmistanut suomalainen Olokoto. Huvilat ovat suomalaista muotoilua ja valmistettu laadukkaasta suomalaisesta hirrestä. Materiaali on ekologista ja pitkäikäistä. Hirsipuu on turvallinen materiaali joka pitää sisäilman terveenä myös allergikoille. Huvilat on suunniteltu luontevasti suomen luontoon ja ilmastoon, kestävän matkailun arvoja kunnioittaen.

Lähin ruokakauppa on vain kivenheiton päässä LumiLinna-alueelta. Meille asiakkaiden ja henkilökunnan terveysturvallisuus on tärkeää, joten viipymäasiakkaille siivous tapahtuu pyynnöstä. Vastaanottomme palvelee alueen päärakennuksessa jossa on upea näköalaravintola, lahjatavaramyymälä sekä ympärivuotinen lumen ja jään ihmemaa SnowExperience365.

Käy tutustumassa villoihin Facebookissa ja Instagramissa!

Luonnon helmassa

Huviloista avautuu uskomaton merinäköala läpi vuoden! Talvella voit ihastella jäätynyttä merta, lumesta heijastuvia keskitalven auringonsäteitä ja yötaivasta parhaimmillaan. Kevään tullen voit nähdä, kuinka uudet lehdet kasvavat puihin pitkän talven jälkeen ja muuttolinnut palaavat talvehtimasta. Kesällä luonnon vihreys ja meren sinisyys sulautuvat harmonisesti yhteen ja ilmassa leijuu kesän suloinen tuoksu. Syksyllä punaisen, oranssin ja vihreän sävyt kilpailevat keskenään ja pimeän tullen voit mahdollisesti nähdä kuinka tulikettu juoksee taivaanrannan poikki jättäen jälkeensä upeat revontulet.

Kesällä ja syksyllä pääset nopeasti Kemin ulkoilureiteille ja puistoihin kävelemään tai pyöräilemään. Talvella aivan vierestämme lähtevät hiihtoladut meren jäälle ja läheisiin saariin. Kesällä alueen tuntumasta löytyy vesiurheilukeskus, uimaranta ja frisbeegolf-rata. Täällä nautit luonnon rauhasta, Kemissä et kohtaa ruuhkaa. Kaupungin keskusta on lyhyen 10min kävelymatkan päässä, juna- ja bussiasema 1,5 km päässä.

Aamiainen
Aamiainen sisältyy huoneen hintaan ja tarjoillaan päärakennuksen näköalaravintola Lumihiutaleessa päivittäin klo 6.30-9.30. Aamiainen voidaan toimittaa huoneisiin poikkeustilanteissa, ilmoitamme tästä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Sisään- ja uloskirjautuminen
Sisäänkirjautuminen alkaa klo 16:00, uloskirjautuminen klo 11:00 mennessä. Aikainen sisäänkirjautuminen ja myöhäinen uloskirjautuminen lisämaksusta. Mikäli haluat hoitaa kirjautumisen etänä, otathan meihin yhteyttä vastaanottoaikoina ennen saapumistasi.

Vastaanotto LumiLinnan päärakennuksessa on avoinna päivittäin klo 7.00-23.00. Jos tiedät saapuvasi vastaanoton aukioloajan ulkopuolella, ota meihin yhteyttä etukäteen ja suoritamme etäsisäänkirjautumisen. Huoneiden lukot toimivat ovikoodilla, jonka toimitamme sinulle tekstiviestillä.

Sauna
Loft huviloissa on oma sauna. Seafront Premium ja Superior huviloissa yöpyvät voivat varata käyttöönsä LumiLinna-alueen päärakennuksessa sijaitsevan perhesaunan 1-4 henkilölle hintaan €50 / tunti (sis. pyyhkeet) vastaanottomme aukioloaikoina.

Lisävuoteet
Huoneen perushintaan sisältyy yöpyminen kahdelle. Osaan ensimmäisen ja toisen rivin Seafront Premium ja Superior huviloista on saatavilla lapsille lisäpeti. Loft huviloiden nojatuoleista saa pedattua lisäpedin kahdelle lapselle tai aikuiselle (huom. koko pienempi kuin normaali vuode) Lisävuoteista peritään erillinen maksu.

Verkkokaupastamme ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta varata lisävuodetta rajallisen saatavuuden takia, otathan yhteyttä myyntitoimistoomme varauksen tekemiseksi.

Siivous
Koronan vuoksi Villojen siivousta on tehostettu ja asiakkaiden sekä henkilökunnan terveysturvallisuuteen on kiinnitetty enemmän huomiota. Emme vieraile viipymän aikana Villassa, viipymäasiakkaille siivous tapahtuu pyynnöstä. Siivous on saatavilla aukioloaikojen puitteissa, sillä aikaa kun olet poissa huoneesta, ajan voit sopia vastaanotossa.

Lemmikit
Lemmikit ovat meille tervetulleita. Lemmikkihuoneita saatavilla rajoitetusti, tarkista saatavuus ennen varauksen tekemistä. Lemmikeistä lisämaksu €30 / yö. Ilmoittamattomista lemmikeistä pidätämme oikeuden periä 150€ lisäsiivous hinnan. 

Yhteystiedot

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi
016 258 878
[email protected]

Tee varaus

Loading...

Varakoti meren rannalla

Pyydä tarjous viikon tai kuukauden pitkäaikaismajoituksesta tai etätyöhuoneesta [email protected] 

Sampon risteily

Risteilyn hintaan kuulluu risteily sampolla, opastettu kierros, jääkellunta, tervetulojuoma ja diplomi. Muista varata myös kuljetus, sillä satama-alueelle ei saa saapua yksityisautolla. 

Menu >

SnowExperience365

Vieraile ympärivuotisessa SnowExperience365 elämystilassa yöpyessäsi LumiLinna-alueella!

Liput ja aukioloajat >