SnowCastle365

Palvelumme avautuvat jälleen syksyllä

Lumen ja jään elämyksiä tarjolla läpi vuoden 

Voimme nyt tarjota vieraillemme lumen ja jään elämyksen läpi vuoden! Olemme avanneet talvella 2019 LumiLinna-alueen uuden päärakennuksen monipuolisine palveluineen, joista ihmeellisin on varmasti lumilinna, joka ei sula koskaan. SnowExperience365-elämystilassa voi ruokailla läpi vuoden jääpöytien ääressä, laskea jäämäkeä ja ihastella jääveistoksia -5 asteen pakkasessa.

LumiLinna on rakennettu kaupunkiin jo vuodesta 1996, mutta tämä upea nähtävyys on ollut avoinna vain tammi-huhtikuussa. Nyt talven lisäksi muinakin aikoina vuodesta on tarjolla elämys ja nähtävyys, jossa viihtyy varmasti koko perhe.

Ravintolapalvelut

Ympärivuotisessa LumiLinna-alueen päärakennuksessa on monipuolisesti palveluita. Lämpimässä näköalaravintola LumiHiutaleessa nautiskellaan paikallisilla herkuilla niin à la carte lounailla ja illallisilla läpi vuoden kuin buffet-lounailla talviaikaan.  Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Kesällä olemme avoinna päivittäin klo 13-21. Ravintola sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa ja sieltä avautuu lapin parhaat merinäköalat. Ravintolan tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin kokouksista juhlatilaisuuksiin. Kookas aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn. Huikea merinäköala kesän valoisissa ja syksyn kuulaissa illoissa kutsuu ruokailijaa.

Linnan jäätelöä

LumiPallo-jäätelöbaarissa herkutellaan jäätelöllä, jossa maistuu suomalainen metsä ja lapsille löytyy tietenkin myös perinteiset suosikit mansikasta suklaaseen. Kahvilassa on tarjolla myös jäähilejuomia, popcornia, herkullisia leivonnaisia ja pientä suolaista purtavaa. Myös kuplivat ja oluet aikuiseen makuun on saatavilla ja juomat voi ostaa myös jääravintolaan. Jäätelön nautittuaan on hauska käydä laskemassa jäämäkeä vaikka keskellä kesää! Voit ostaa liput SnowExperience365-elämystilaan vastaanotostamme. 

Hyvinvointia löylyissä ja day spassa

Rakennuksessa on myös sauna- ja hyvinvointipalveluita, ohjelmapalveluita ja matkamuistomyymälä. Sea Lapland Day Span rauhoittavissa hoitohuoneissa voit nautiskella vuodenaikojen mukaisista kokovartalohoidoista, lämmitetyissä hoitopedeissä lihakset rentoutuvat kylmäkivi- tai lumipallohieronnassa. Suolahuone tekee ihmeitä iholle ja hengitysteille ja toimii vaikkapa erilaisena palaveritilana! Nyt voit yhdistää saman katon alla ravintola-, elämys-, aktiviteetti- ja hyvinvointipalvelut. Loistavat mahdollisuudet työhyvinvointipäivään, polttareihin, synttäreihin jne.

Uusista saunatiloista on näkymä merelle, samoin valoisasta oleskelutilasta, jossa voi kokoustaa tai juhlia leppoisasti. Ikkunaa on lattiasta kattoon ja suurelta terassilta aukeaa huikea näkymä merelle. Saunatiloissa valittavana Lumikuningattaren ryhmäsauna (max 16 henkilöä sauna ja 22 hlöä pukutilat) ja Lumikuninkaan ryhmäsauna (max 14 hlöä ja pukutilat 22 hlöä pukutilat). Perheille ja pariskunnalle on tarjolla myös Royal Family-sauna, jossa saunoo nelihenkinen perhe.

Tammikuussa alueelle nousee tuttuun tapaan LumiLinna, jonka muurien sisällä voi majoittua LumiHotellissa, nauttia herkkukaakaot jääpöydän ääressä Lumikahvilassa, laskea tuubimäessä ja ihmetellä taidokasta lumi- ja jäärakentamista.

Ympärivuotiset palvelut:

Päärakennus SnowCastle365:

SnowExperience365:

  • IceRestaurant365
  • Lumi- ja jääveistoksia, jääliukumäki
  • Opastettuja kierroksia
  • Yksityistilaisuudet: häät, kuvauslokaatio, kokousten cool break, tervetulotilaisuus jne.

Muut palvelut:

Seaside Glass Villas

Seaside Lodge &Hut

Seaside Lounge

Tule Käymään

Tilaa uutiskirjeemme

Klikkaamalla Liity-painiketta vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja haluat vastaanottaa uutiskirjeemme sähköpostiisi. Poistut postituslistaltamme helposti klikkaamalla jokaisen viestimme alaosassa sijaitsevaa peruutuslinkkiä.

X