Lumen ja jään elämyksiä tarjolla läpi vuoden

Voimme nyt tarjota vieraillemme lumen ja jään elämyksen läpi vuoden! Olemme avanneet talvella 2019 LumiLinna-alueen uuden päärakennuksen monipuolisine palveluineen, joista ihmeellisin on varmasti lumen ja jään ihmemaa, joka ei sula koskaan. SnowExperience365-elämystilassa voi siemailla drinkkejä läpi vuoden jääpöytien ääressä, laskea jäämäkeä ja ihastella jääveistoksia -5 asteen pakkasessa.

LumiLinna on rakennettu kaupunkiin jo vuodesta 1996, mutta tämä upea nähtävyys on ollut avoinna vain tammi-huhtikuussa. Nyt talven lisäksi muinakin aikoina vuodesta on tarjolla elämys ja nähtävyys, jossa viihtyy varmasti koko perhe.

Ravintolapalvelut

Ympärivuotisessa LumiLinna-alueen päärakennuksessa on monipuolisesti palveluita. Lämpimässä näköalaravintola LumiHiutaleessa nautiskellaan paikallisilla herkuilla. Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan.  Ravintola sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa ja sieltä avautuu lapin parhaat merinäköalat. Ravintolan tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin kokouksista juhlatilaisuuksiin. Kookas aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn. Huikea merinäköala kesän valoisissa ja syksyn kuulaissa illoissa kutsuu ruokailijaa. Huom! Muutoksia palveluissa korona-tilanteesta johtuen. Seuraa ilmoitteluamme.

 

Hyvinvointia löylyissä ja day spassa

Rakennuksessa on myös sauna- ja hyvinvointipalveluita, ohjelmapalveluita ja matkamuistomyymälä. Sea Lapland Day Span rauhoittavissa hoitohuoneissa voit nautiskella vuodenaikojen mukaisista kokovartalohoidoista, lämmitetyissä hoitopedeissä lihakset rentoutuvat kylmäkivi- tai lumipallohieronnassa. Suolahuone tekee ihmeitä iholle ja hengitysteille ja toimii vaikkapa erilaisena palaveritilana! Nyt voit yhdistää saman katon alla ravintola-, elämys-, aktiviteetti- ja hyvinvointipalvelut. Loistavat mahdollisuudet työhyvinvointipäivään, polttareihin, synttäreihin jne.

Uusista saunatiloista on näkymä merelle, samoin valoisasta oleskelutilasta, jossa voi kokoustaa tai juhlia leppoisasti. Ikkunaa on lattiasta kattoon ja suurelta terassilta aukeaa huikea näkymä merelle. Saunatiloissa valittavana Lumikuningattaren ryhmäsauna (max 16 henkilöä sauna ja 22 hlöä pukutilat) ja Lumikuninkaan ryhmäsauna (max 14 hlöä ja pukutilat 22 hlöä pukutilat). Perheille ja pariskunnalle on tarjolla myös Royal Family-sauna, jossa saunoo nelihenkinen perhe. Saunatilat sopivat loistavasti vaikkapa työhyvinvointipäivään, juhlaan ja perinteiseen saunailtaan, kysy tarjous.

Tammikuussa 2022 alueelle nousee tuttuun tapaan LumiLinna, jonka muurien sisällä voi majoittua LumiHotellissa, nauttia herkkukaakaot jääpöydän ääressä Lumikahvilassa, laskea tuubimäessä ja ihmetellä taidokasta lumi- ja jäärakentamista.

Ympärivuotiset palvelut:

Päärakennus SnowCastle365:

SnowExperience365:

 • IceRestaurant365
 • Lumi- ja jääveistoksia, jääliukumäki
 • Opastettuja kierroksia
 • Yksityistilaisuudet: häät, kuvauslokaatio, kokousten cool break, tervetulotilaisuus jne.

Muut palvelut:

 • Näköalaravintola Lumihiutale
 • Aurinkoterassi
 • Sea Lapland Day Spa
 • Saunatilat
 • Safaripalvelut
 • Matkamuistomyymälät
 • Vastaanotto

Seaside Glass Villas

Seaside Lodge & Hut

Seaside Lounge (Service Point)

Kesällä LumiLinna Camping 

Tule Käymään