Lumen ja jään elämyksiä tarjolla läpi vuoden

Kemin LumiLinna-alue tarjoaa lumen ja jään elämyksiä läpi vuoden. Perinteinen Kemin LumiLinna on rakennettu kaupunkiin joka talvi jo vuodesta 1996, mutta nyt talven lisäksi muinakin aikoina vuodesta on tarjolla nähtävyys, jossa viihtyy varmasti koko perhe. LumiLinnan ympärivuotinen SnowExperience365 elämystila on uskomaton lumen ja jään ihmemaa, joka ei sula kesälläkään!

Aukioloajat ja liput >

Ravintola- ja kokouspalvelut

Näköalaravintola LumiHiutaleessa nautiskellaan Meri-Lapin herkuilla sesongin mukaan. LumiLinna-alueen päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta avautuu Lapin upen merinäköala. Merelle antava aurinkoterassi on avoinna keväästä myöhäiseen syksyyn Ravintolan avarat tilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin, kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin.

Ravintolapalvelumme ovat toistaiseksi avoinna tilauksesta.

Näköalaravintola Lumihiutale >

Elämyksellinen majoitus

Seaside Glass Villas pienhuvilat tarjoavat ainutlaatuisen yksityisen yöpymiskokemuksen. Huviloiden suurista ikkuinoista avautuu huikea merinäköala ja kattoikkunasta on mukava ihailla tähtitaivasta.

Seaside Glass Villas >

Hyvinvointia löylyissä ja day spassa

LumiLinnan saunatilat sopivat loistavasti perinteisten saunailtojen lisäksi vaikkapa työhyvinvointipäivään tai rentoon juhlaan. Valoisassa oleskelutilassa on ikkunaa lattiasta kattoon ja suurelta terassilta avautuu huikea näkymä merelle. Oleskelutilan yhteydessä kaksi omilla pukutiloilla varustettua ryhmäsaunaa.  erheille ja pariskunnille tarjolla pienempi perhesauna. Saunatilojemme yhteydessä palveleva Sea Lapland Day Spa tarjoaa kaikki kauneudesta hyvinvointiin, rentouttaviin hierontoihin ja hemmoteleviin hoitokokonaisuuksiin. 

Saunatilat >

Aukioloajat

SnowExperience365-elämystila ja lahjatavaraliikkeet
Ma-La 10-18.00

Villat ja camping on avoinna joka päivä. 

Poikkeukselliset aukioloajat mahdollisia arkipyhinä.

HUOM!
Poikkeusolosuhteista johtuen emme rakenna talvella 2021 perinteistä ulkotiloihin vuosittain rakennettua LumiLinnaa.  LumiHotelli, -ravintola ja -kappeli avataan seuraavan kerran tammikuussa 2022. Ravintolapalvelumme ovat toistaiseksi avoinna tilauksesta.

Kunnioitathan majoittuvien vieraidemme yksityisyyttä
LumiLinna-alue on yksityisaluetta. Alueella ei saa lennättää droneja tai suorittaa ilmakuvausta ilman omistajan lupaa.