LumiLinnan kokous- ja juhlatilat

Kemin LumiLinna-alue tarjoaa modernit tilat niin kokouksille, juhlatilaisuuksille kuin muillekin tapahtumille. Avara näköalaravintola Lumihiutale muuntautuvine kabinetteineen soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja ravintolan yläkerrasta löytyy illanviettoon sopivat saunatilat, joissa on oma lounge ja yksityinen terassi. Tervetulojuomat ympärivuotisen SnowExperience365 elämystilan jääpöytien ääressä kruunaavat jokaisen juhlan!

Näköalaravintola Lumihiutale

Merinäköalaravintola Lumihiutaleen kokonaiskapasiteetti on jopa yli 200 henkilöä. Tilat ovat jaettavissa neljään pienempään kabinettiin, joista löytyy videotykki, valkokangas, perusäänentoisto ja mikrofoni, sekä pyydettäessä fläppitaulu. 

Kokouspaketit

Puolen päivän kokous kahvitarjoilulla 26€
Puolen päivän kokous lounaalla ja aamu- tai iltapäiväkahveilla 35€
Koko päivän kokous aamun suolapalalla, päiväkahveilla ja lounaalla 42€
Koko päivän kokous aamiaisella, päiväkahveilla ja lounaalla 49€

Kokouspakettien hintaan sisältyy lisäksi free flow kahvi- ja teetarjoilut ja kokousvedet. Perimme alle 10 hengen ryhmiltä lisäksi tilavuokran. Kokousvieraat pääsevät happihyppelylle ympärivuotiseen lumen ja jään SnowExperience365 elämystilaan veloituksetta. 

Kokous- ja neuvottelutilat tarjolla myös ilman ravintolapalveluita. Kysy tarjous myyntipalvelustamme. 

Seaside Lodge & Hut

Tunnelmallinen Linnan rantamaja sijaitsee aivan meren tuntumassa. Linnan Rantamaja tarjoaa pienehköille seurueille vaihtoehdon kokouksiin, saunailtoihin ja juhliin. Tunnelma on välitön ja kotoisa, täällä jätetään kengät eteiseen ja tallustellaan villasukissa. Lasitetulla ulkoterassilla voi nautiskella auringonpaisteesta tai hämärtyvistä syysilloista. Rantamajalla on käytettävissä sauna, sekä lisämaksusta poreallas katetulla terassilla. Rantamajan välittömässä yhteydessä varattavissa myös kota yhdessä tai erikseen saunatilojen kanssa.

24 henkilöä

Rantamaja & sauna 250 € /4h
Poreallas 150 €
Lisätunnit 50 €
Kotavuokra rantamajan varauksen yhteydessä 150 € /4 h, erikseen 200 € /4 h

Rantamajalle on mahdollista tuoda omat tarjoilut ja juomat.