LumiLinna-alueen kokous- ja juhlatilat

Kemin LumiLinna-alueelta löydät unohtumattomat ja ainutlaatuiset ympäristöt kaikenlaisille tapahtumille. Alueen päärakennus palvelee monipuolisesti niin kokousvieraita kuin juhlaväkeä.  Varaa tilaisuutesi henkeen sopivin palvelupaketti  ja anna meidän järjestää kaikki puolestasi.  Avarat, muunneltavissa olevat tilamme takaavat turvavälit pöytien ja seurueiden välille. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä ja kiinnitämme erityisesti huomiota hygieniaan jotta sinä voit kokoustaa huoletta! 

Päärakennuksen yläkerrassa on myös hulppeat saunatilat valoisalla oleskelutilalla ja terassilla varustettuna. Tervetulojuomat ympärivuotisen SnowExperience365 elämystilan jääpöytien ääressä kruunavaat jokaisen juhlan. Kokoustajille suosittelemme Cool break signatuuripalveluamme, jossa kokoustamisen välissä haukataan happea SnowExperience365 elämystilassa ja nautitaan sesonkiin sopiva energisoiva juoma tai pieni purtava. Olemme hullaantuneita ruuasta ja ammattitaitoinen keittiöväkemme loihtii unohtumattomia makuelämyksiä. Kaikissa tiloissamme on anniskeluoikeudet ja jokaiseen tuotamme itse maukkaat ravintolapalvelut. Juhli syntymäpäiviä, vuosipäiviä ja lomia tai järjestä erityiset tapahtumat työporukallesi. Suunnitellaan yhdessä erityinen tapahtuma innostavassa miljöössä!

SnowCastle365

LumiLinna-alueen päärakennus tarjoaa ennennäkemättömät mahdollisuudet Meri-Lapissa monipuolisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Avara näköalaravintola Lumihiutale muuntautuvine kabinetteineen soveltuu mainiosti erilaisten juhlatilaisuuksien ja kokousten ja konferessien järjestämiseen. Ravintolan yläkerrasta löytyy kokoustamiseen ja illanviettoon sopivat hulppeat saunatilat, joissa oma lounge ja yksityinen terassi.

Merinäkäalaravintola Lumihiutaleen kokonaiskapasiteettti 300 henkilöä, jaettavissa neljään pienempään kabinettiin, terassi 90 henkilöä. Kokouskabineteissa on videotykki, valkokangas, äänentoisto, mikrofonit ja tietokone, sekä pyydettäessä fläppitaulut. Kabineteissa on erillinen ilmastointi.

SnowExperience365 jääravintola 74 henkilöä
Lumipallo jäätelöbaari 60 henkilöä, esim cocktail-tilaisuuksiin
Aulatila 500 henkilöä
, esim. tervetulotilaisuuksiin tai vaikkapa konserttiin
Kaamos kokoustila 10 henkilöä

 

Kokouspalvelut

Kaikkiin kokouspaketteihimme sisältyvät vapaasti koko kokouksenne ajan hyödynnettävissä olevat free flow kahvi- ja teetarjoilut, sekä maku- ja kuplavesitarjoilut. Vivoitusjuomat lisämaksusta.

Lisäksi toivedenne mukaan aamiais- ja lounastarjoilut, aamu- tai iltapäivän Power Break kahvitauko, jossa tarjolla pientä suolaista ja makeaa, sekä virkistävä Cool Break happihyppely ympärivuotisessa SnowExperience365 elämystilassa, sisältäen vitamiinirikkaat marjashotit. Pitkän kokouspäivän päättää loistokas 3-ruokalajin illallinen ravintola Lumihiutaleessa.

Puolen päivän kokoukset (kesto n 4h)

Free flow kahvi- ja tee x x x x
Maku- ja kuplavedet x x x x
Kickstart aamiainen x x
Power Break välipalakahvi x
Lounas x x
Cool Break x x
26€ 29€ 33€ 39€

Koko päivän kokoukset (kesto n 8h)

Free flow kahvi- ja tee x x x
Maku- ja kuplavedet x x x
Kickstart aamiainen x x
Power Break välipalakahvi x x
Lounas x x x
Cool Break x x x
42€ 44€ 49€

Yllä mainitut hinnat min. 10 henkilön kokouksiin. Perimme pienemmiltä ryhmiltä lisäksi tilavuokran.

1krs. pohjakartta

Ravintolan pohjakartta
lumihiutaleen pohjapiirros
Kabinettien paikkamäärät

Ravintolan kokonaispaikkamäärä 300 henkilöä

Kevät kabinetti 50m²
Teatteri 40
Luokka 30
U-pöytä tai diplomaatti 14
Ravintola 36

Kesä kabinetti 45m²
Teatteri 30
Luokka 20
U-pöytä 14
Diplomaatti 10
Ravintola 36

Syksy kabinetti 75m²
Teatteri 60
Luokka 40
U-pöytä tai diplomaatti 24
Ravintola 48

Talvi kabinetti 75m²
Teatteri 60
Luokka 40
U-pöytä 24
Diplomaatti 20
Ravintola 48

Kevät ja Kesä kabinetit yhdistettynä 95m²
Teatteri 80
Diplomaatti 30
Ravintola 80

Syksy ja Talvi kabinetit yhdistettynä 150m²
Teatteri 130
U-pöytä 40
Diplomaatti 30
Ravintola 100

Seaside Lodge

Tunnelmallinen Linnan rantamaja sijaitsee aivan meren tuntumassa. Linnan Rantamaja tarjoaa pienehköille seurueille vaihtoehdon kokouksiin, saunailtoihin ja juhliin. Tunnelma on välitön ja kotoisa, täällä jätetään kengät eteiseen ja tallustellaan villasukissa. Lasitetulla ulkoterassilla voi nautiskella auringonpaisteesta tai hämärtyvistä syysilloista. Rantamajalla on käytettävissä sauna, sekä lisämaksusta poreallas katetulla terassilla.

24 henkilöä

Rantamaja & sauna 250 € / 4h
Poreallas 150 €
Lisätunnit 50 €

Seaside Hut

Rantamajan kota on rento ja tunnelmallinen ruokailutila 15–30 henkilölle. Ruoka tarjoillaan konstailemattomasti avotulen äärellä. Voit halutessasi varata rantamajan ja kodan yhdessä tai erikseen.

15-30 henkilöä

Kotavuokra 200 € / 4 h, rantamajan varauksen yhteydessä 150 € / 4 h