Kemin LumiLinna alueen palvelut ovat nyt osittain avoinna jälleen. Matkailualueen palvelut jouduttiin valitettavasti sulkemaan koronatilanteesta johtuen kevättalvella. Seaside Glass Villa -pienhuvilat meren rannalla ovat jo majoittaneet kesän ensimmiset yöpyjät. SnowExperience365 elämystila ihastutti vierailijoita heti avaamispäivänä 1.7. LumiLinna-alueen pääraennuksessa toimii palvelupiste ja lahjatavaraliikeeet ma-la klo 10-18. Samoina aikoina pääsee tutustumaan lumen ja jään ympärivuotseen elämystilaan. Kolmannessa kerroksessa toimiva Sea Lapland Day Spa palvelee arkisin. Alueella toimiva vesiurheilukskus Seadventures on avoinna aina vesiurheiluun sopivalla säällä.

Kesälle ja syksylle on saatavilla perhelippuja edulliseen hintaan elämystilaan. Elämystilavierailu sisältyy majoittujien elämykseen, niin Seaside Glass Villojen kuin Camping-alueen vieraille. Pääsyliput saat ostettua näppärästi paikan päälktä, samalla saat lisätietoa LumiLinnasta ja alueen palveluista. Vuokraamme myös Kemin vihreitä villareita edulliseen tunti- tai päivähintaan.

LumiLinna Camping avautuu 6.7. Ravintola- ja saunapalvelut avataan myöhemmin. Alueelta on lyhyt matka Kemin keskustaan ja Sisäsataman kesäkahviloihin ja ravintoloihin. Palvelemme Camping asiakkaita ma-la klo 10-18 ja sunnuntaisin sovitusti. Otathan siis yhteyttä ennen saapumistasi 016 258878, niin sovitaan käytännön asioista ja saat tietoa palveluista ja ovikoodin pesutiloihin,

X