Turvallinen matkailu

Elämme uudenlaista aikaa. Totumme uudenlaisiin järjestelyihin ja opimme elämään epävarmuudessa. Olemme oppineet pysähtymään ja nauttimaan hetkestä. Nyt on aikaa haaveilla ja siihen pystymme kaikki! Me Kemin Matkailu Oy:ssä seuraamme korona-viruksen aiheuttamaa tilannetta niin kotimaassa kuin maailmalla ja suunnittelemme toimintaamme ohjeistusten ja rajoitusten mukaisesti. Kuten tiedämme, tilanne elää jatkuvasti ja pitkäaikaisia suunnitelmia on nyt vaikea tehdä. Olemme riippuvaisia viranomaisten rajoituksista ja säännöistä turvallisuutemme hyväksi, sekä lentoliikenteestä, joka on nyt kriisin aikana vähentynyt rankasti. Vaikka säännökset antaisivat periksi meidän on myös huomioitava kysyntä, joka palveluihimme kohdistuu ja vaikuttaa näin ollen palveluidemme avaamiseen. Tällä sivulla kerromme, miten olemme huomioineet turvallisuuden palveluissamme ja miten palvelemme.

Koronaturvallinenlappi.fi: Ohjeet matkailijalle, joka epäilee koronavirustartuntaa

Lue lisää THL:n sivuilta korona-tilanteesta.

Varaa huoletta

Olemme päivittäneet ehtomme koronavirus-tilanteesta johtuen ja haluamme rauhoittaa asiakkaidemme mielen tehdessään päätöksiä mahdollisista tulevista matkoista ja tapahtumista. Haluamme, että juuri sinä saat unelmoida ja tehdä suunnitelmia, joten varaa huoletta! Jos rajoituksista johtuen ei suunnitelmasi pääse toteutumaan, uudelleenjärjestelemme palvelusi tai palautamme rahasi.

Turvalliset käytänteet

Uusissa tiloissamme on avaruutta ja tilaa, meillä ei pääse ruuhkaa syntymään. Pidämme huolen turvaväleistä, tulemme töihin vain terveenä. Saavuthan sinäkin terveenä, kiitos. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä kaikissa tiloissa. Kiinnitämme erityishuomiota kosketuspintojen, kuten ovenkahvojen ja hissipainikkeiden  puhdistukseen. Villojen välisiivouksen teemme vain pyydettäessä.

Palvelutiskillämme on suojapleksit ja aulatilassa ja pääovella käsidesiautomaatit. Käsidesiä löydät jokaisesta tilasta. Yleisissä wc-tiloissa hanat toimivat liiketunnistimin, samoin päärakennuksemme ovet. Mikäli hengityssuojain pääsi unohtumaan, voit ostaa sellaisen vastaaotostamme. Emme kättele ja pidämme turvavälit. Huolehditaan toisistamme!

Nauti luonnosta

Seaside Glass Villas lasihuvilat sijaitsevat meren rannalla ja mahdollistavat ainutlaatuisen yksityisen yöpymiselämyksen. Jokainen huvila on oma yksikkönsä ja niihin on omat sisäänkäynnit suoraan luonnosta. Voimme hoitaa sisäänkirjautumisen myös puhelimitse, lukot toimivat koodeilla. Toimitamme aamiaistarvikkeet villoihin ennen saapumistanne. Olemme tehostaneet siivousta, desinfioimme pintoja. 

Lue lisää & varaa >

Kestävä matkailu

Kemin kaupunki ja Kemin Matkailu Oy korostavat kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteita toiminnassaan. Pyrimme ympäristöystävällisiin ja energiaa säästäviin toimenpiteisiin vuoden jokaisena päivänä, kaikessa mitä teemme.

Lue lisää >