Kontorshotell SnowCastle

Kemis SnowCastle-området erbjuder moderna, funktionella och mångsidiga faciliteter efter dina behov, kontors- och butikslokaler för uthyrning och kontorshotelltjänster finns nu också tillgängliga. Du kan hyra din egen lokal eller arbetsplats för en dag, en vecka, en månad eller ett år i taget.

I huvudbyggnaden finns mötesrum, kontor och lounger, olika storlekar i anslutning till havsutsiktsrestaurangen. På området finns även en separat tvåvåningsbyggnad som kan hyras ut helt. Byggnaden har en avslappnad och ljus lounge, ett loft, ett mötesrum och en terrass med havsutsikt.

Genom att hyra lokaler av oss sparar du inte bara pengar, du sparar också tid från de dagliga administrativa uppgifterna. Du behöver inte längre slösa tid på fastighetsfrågor, du kan fokusera helt på ditt arbete.

Vi har höghastighets, säker trådlöst internet i våra lokaler. Vid behov förser vi våra kunder med privat IP- och IT hjälp. Vi följer gällande riktlinjer gällande coronasäkerhet. Våra lokaler är väl luftkonditionerade och vi städar dem regelbundet.

Färskt kaffe, förfriskningar och snacks mot en extra kostnad. Cateringtjänster finns tillgängliga för alla faciliteter, lunch i restaurangen och à la carte-tjänster finns tillgängliga på begäran.

Du betalar en fast dags- eller månadsavgift och i gengäld får du allt du behöver. Vid behov kan du boka våra mötesrum mot en extra kostnad. Som specialitet erbjuder vi alla våra arbetande kunder möjligheten att svalka sig och få kylbehandling i SnowExperience365-upplevelseutrymmet. Att landa på ett isberg eller sitta ner med en kopp kaffe vid isbordet tar dina tankar bekvämt någon annanstans däremellan. Dessutom har våra lokaler bastu och programtjänster tillgängliga för trivsel på jobbet och rekreation.

Pop up arbetsytor € 5 per timme.

Dagskort 25 €. Med ett dagspass jobbar du i coworking spaces.

Fast 320 € per månad. Det månatliga coworkingpriset inkluderar ett privat kontor som endast är reserverat för dig. Dessutom har du tillgång till ett låsbart skåp och lådset. Medlemskapet inkluderar 50 utskrifter/månad.

Seaside Lodge

Trevlig och mysig avslappnad lokal med vacker havsutsikt. På denna lodge kan du koppla av vid den öppna spisen, njuta av den täckta uteserveringen och bastun med tillgång till bubbelpoolen. Känn andan i Lappland och njut av våra arktiska delikatesser i träkojan ”Kota”.

24  personer

Seaside lodge med bastu 250 € / 4h
Badkar 150 €
Seaside Hydda 150 €
Extra timmar 50 €