Kesä

Koe Meri-Lapin lumo kesällä ja majoitu upeissa Merenrantahuviloissamme. Huviloista on hyvä ihailla keskiyön aurinkoa ja kaunista merinäköalaa.

Näköalaravintola Lumihiutale esittelee jatkuvasti uusia menuja modernilla arktisella otteella. Nauti kauniista auringonnoususta aamiaisella ja henkeäsalpaavasta auringonlaskusta illallisella.

Koe poikkeuksellinen kellunta kokemus pelastuspuvussa. Samalla voit myös vierailla SnowExperience365 ympärivuotisessa lumen ja jään elämystilassa. Se on sisätiloissa oleva aidosta lumesta ja jäästä tehty näyttely, jossa voit astua talven ihmemaahan vaikka kuumana kesäpäivänä.

LumiLinna-alueen lähellä on uimaranta, minne voit mennä lämpiminä kesäpäivinä. Läheisestä puistosta löydät Pajarin frisbeegolf radan. Hieman kauempaa löytyy Ajos, jossa on Meri-Lapin yksi parhaista frisbeegolf radoista. LumiLinna-alueen läheisyydessä on myös hyvät sauvakävely mahdollisuudet esimerkiksi Sauvosaaren kuntoreitillä.

Kemin sisäsatama on Rantabulevardin varrella oleva ainutlaatuinen vanha satama-alue. Sisäsatamassa on paljon erilaisia matkailu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Siellä sijaitsevat myös purjehduskeskukset ja vierasvenesatama.

Lähde purjelaiva risteilylle Suomen kauneimpien kansallispuistojen ympärille! Purjelaiva Jähti on rakennettu mahdollisimman pitkälle vanhan 1800-luvun laivanrakennusperinteen mukaisesti.

Vieraile Kotieläinpuisto Arkadiassa, jossa voit tavata noin 70 eri eläinlajia hevosista kilpikonniin.

Vieraile porotilalla, jossa voit kokeilla lassonheittoa, paikka on vain noin 15 minuutin päässä Kemistä. Siellä voit maistaa myös poronliha sämpylöitä ja kuumia juotavia kodassa.

Lähde rentouttavalle ja hauskalle melontaretkelle lämpimänä kesäpäivänä yhdessä kavereiden tai perheen kanssa.

Lähde seikkailuun ja koe jännittävä koskenlasku Kukkolankoskessa, joka sijaitsee Suomen ja Ruotsin rajalla. Paikka on noin 45 minuutin päässä Kemistä.

Koe kalastaminen ja lähde opastetulle kalastus retkelle löytääksesi alueen parhaat lohestus paikat. LumiLinna-alueen lähellä voit myös omatoimisesti kalastaa omalla koho-ongella.

Esimerkki paketit sisältävät:

2 yötä Merenrantahuvilassa, maukas aamiainen LumiLinna-alueella, poikkeuksellinen kellunta kokemus, vierailu porotila, päivällinen Näköalaravintola Lumihiutaleessa ja sisäänpääsy SnowExperience365 elämystilaan.

tai

3 yötä Merenrantahuvilassa, maukas aamiainen LumiLinna-alueella, päiväretki purjelaivalla sisältäen lounaan laivalla (laiva risteilee perjantaisin ja lauantaisin), vierailu porotilalla, melontaretki, 2 x päivällinen Näköalaravintola Lumihiutaleessa ja sisäänpääsy SnowExperience365 elämystilaan.

Saatavuus: 27.6-31.8.2022 pyynnöstä
Minimi: 2 hlö

Valinnaisia aktiviteetteja:

Vierailu Kotieläinpuisto Arkadiaan. min 2 hlö 80€ / henkilö
Suomalaisen mummon keittiö 47€ / henkilö (leivonta tunteja, leivontavälineet, kotitekoista mehua)
Matkatavaroiden kuljetus 12€ / henkilö
Tervetuliaiskori Seafront Premium Huvilaan 27€

Yhteystiedot

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi
016 258 878
[email protected]

 

Merenrantahuvilat

Majoitu pienhuvilassa ja katsele uskomattomia näkymiä ympäri vuoden. Lasikatosta ja valtavista ikkunoista voit ihailla taivaan eksklusiivisia värejä.

SnowExperience365

SnowExperience365 on avoinna ympäri vuoden. Astu talven ihmemaahan vuoden jokaisena päivänä.

Näköalaravintola Lumihiutale

Nauti uskomattomasta näköalatsa ja herkullisesta ruoasta näköalaravintolassamme. Käytämme paikallisia sesongin raaka-aineita menuissamme.

Sauna

Sauna on ihana paikka oleskella pitkän päivän jälkeen. Nauti mukavista löylyistä ja rentodu mukavissa saunatiloissamme.