Matkailun talvikausi on saanut kovan kolahduksen korona-virus tilanteen johdosta. Peruutuksia on tullut paljon, maiden rajoja on suljettu ja lentoyhtöt ovat peruneet lentojaan. Valtioneuvosto on presidentin kanssa todennut poikkeusolot koronavirus tilanteesta johtuen. Valmiuslaki otetaan käyttöön 18.3. alkaen. Maa valmistautuu sulkemaan rajansa, matkustus on kielletty, samoin kuin yli 10 henkilön kokoontumiset. Kemin Matkailu Oy päättää talvikautensa tällä viikolla. Jäänmurtaja Sampon risteilyt lopetetaan 18.3. lähtien, Sampo risteilee viimeisen kerran 17.3. LumiLinna-alueen palvelut ovat avoinna vielä tällä viikolla osittain.  Seaside Glass Villat palvelevat vielä. Haluamme taata niille matkailijoille majoituksen, jotka ovat matkalla Suomessa, majoituksen varanneet ja sen tarvitsevat. Olemme kontaktoineet meille varauksen tehneet. Pyrimme uudelleenjärjestelemään matkat myöhempään ajankohtaan.

Finnairin mukaan lentoja vähennetään Lapissa asteittain lähimmän kahden viikon aikana. Syynä on lentomatkustuksen väheneminen koronavirusepidemian takia. Lennot perutaan tässä vaiheessa kesäkuun loppuun asti. Koronatilanteen laantuessa lentoja voidaan aloittaa uudelleen. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja päivitämme tietoja verkkosivuillemme ja sosiaalisen median kanaviin.

Haluamme kiittä kaikkia vieraitamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme tästä talvikaudesta. Toivomme kaikkea hyvää ja jaksamista näinä vaikeina aikoina. Lisäkysymykset [email protected] ja puh. 016 258878.