Glasvillorna vid havet

Glasvillorna vid havet med en fantastisk havsutsikt erbjuder unikt boende i anslutning till SnowCastle Resort. Du kan boka en vistelse i de vackra glasvillorna vid havet året om. Glasvillorna vid havet är en perfekt tillflyktsort på semestern, bröllopsresan eller om du helt enkelt vill hitta avkoppling och komma bort från den hektiska vardagen. För oss är njutningen det viktigaste.

Villorna erbjuder en fantastisk havsutsikt som du kan njuta av året om från sängen. På hösten och vintern öppnar sig himlen med ett färggrant skådespel genom glastaket: den nordliga stjärnhimlen och om du har tur, även norrskenet. Våren är en hänförande årstid då man kan upptäcka naturens uppvaknande efter den långa vintern: havsisarna smälter och fåglarna återvänder till Lappland i stora flockar.

Bli ett med naturen, men med en gnutta lyx. Alla villor har ett glastak som ger en extraordinär utsikt mot den nordliga himlen. Njut av de magiska vita nätterna under ändlösa sommardygn med naturligt ljus sent på kvällen. Ren, frisk luft och stillhet garanteras. Villorna ligger inbäddade i naturen vid havet, samtidigt som den lilla stadens parker, restauranger och övriga service är på gångavstånd. Alla villorna är privata med en egen ingång. Ta en kopp kaffe och gå ut barfota för att njuta av morgondaggen och känna havsbrisen på ansiktet. Vilken start på en ny dag!

Villorna är belägna i den vackra och stillsamma arktiska miljön vid havet, men ändå nära centrumet i den lilla staden Kemi. På vintern fryser havet och på sommaren går solen aldrig ned. Upplev den finska sommardrömmen, hisnande norrsken på hösten och en ändlöst vacker vintervärld i de unika villorna.

Glasvillorna vid havet är skapade av finska designer och byggda av finskt timmer i närheten av Kemi. Materialet är ekologiskt och hållbart. Timmer är ett tryggt byggmaterial som ger en sund innemiljö även för personer med allergier. Villorna är utformade efter den finländska naturen.

Vår verksamhet respekterar hållbara värden.
Välkommen till Finland, världens lyckligaste land! Lev som lokalborna och boka din tillflykt vid havet. Villorna erbjuder ett bekvämt alternativ för dig som vill vara nära naturen, men också nära servicen.

Frukost
Frukost ingår i alla rumspriser. Frukosten levereras till villorna före din ankomst (gäller tills vidare). I frukosten ingår säsongens frukt, juice, bröd, charkuterier, yoghurt & kaffe eller te.

Reception
Receptionen är belägen i SnowCastle Resorts huvudbyggnad. Receptionen har öppet måndag 8:00-19:00, tisdag–fredag 8:00–21:00 och lördag 10:00-21:00. Gästerna kan även checka in telefonledes. Låsen fungerar med en kod. Om du vill checka in sent på kvällen kan vi skicka dig koden via sms.

Extrasängar
Extrasängar fås på begäran mot tilläggsavgift. Till Premium-villorna och Superior-villorna vid havet fås ett begränsat antal extrasängar. I Loft-villorna finns en bäddsoffa med plats för två barn eller en vuxen.

Husdjur
Husdjur är välkomna i bestämda villor mot en tilläggsavgift om 30 € per natt. Antalet husdjursvillor är begränsat, så boka dessa i förväg.

på engelska

Kontaktinformation

LumiLinnankatu 15, 94100 Kemi Finland
Tel: +358 16 258 878
[email protected]