Glasvillorna vid havet

Glasvillorna vid havet med en fantastisk havsutsikt erbjuder unikt boende i anslutning till SnowCastle område. Du kan boka en vistelse i de vackra glasvillorna vid havet året om. Glasvillorna vid havet är en perfekt tillflyktsort på semestern, bröllopsresan eller om du helt enkelt vill hitta avkoppling och komma bort från den hektiska vardagen. För oss är din njutningen det viktigaste.

Villorna erbjuder en fantastisk havsutsikt som du kan njuta av året om från sängen. På hösten och vintern öppnar sig himlen med ett färggrant skådespel genom glastaket: den nordliga stjärnhimlen och om du har tur, även norrskenet.Våren är en hänförande årstid då man kan upptäcka naturens uppvaknande efter den långa vintern: havsisarna smälter och fåglarna återvänder till Lappland i stora flockar.

Glasvillorna är designade och tillverkade av det finska företaget Olokoto. Villorna är av finsk design och gjorda av finskt timmer av hög kvalitet nära staden Kemi. Materialet är ekologiskt och hållbart. Timmervirke är också ett säkert material som håller inomhusluften frisk även för allergiker. Villorna är designade för att sitta bra i den finska naturen. Vi verkar med respekt för värderingarna av hållbar turism.

Se våra villorna i Facebook och Instagram.

Nära till naturen

Bli ett med naturen, men med en gnutta av lyx. Alla villor har ett glastak som ger en extraordinär utsikt mot den nordliga himlen. Njut av de magiska vita nätterna under ändlösa sommardygn med naturligt ljus sent på kvällen. Ren, frisk luft och stillhet garanteras. Villorna ligger inbäddade i naturen vid havet, samtidigt som den lilla stadens parker, restauranger och övriga service är på gångavstånd. Alla villorna är privata med en egen ingång. Ta en kopp kaffe och gå ut barfota för att njuta av morgondaggen och känna havsbrisen på ansiktet. Vilken start på en ny dag!

Villorna är belägna i den vackra och stillsamma arktiska miljön vid havet, men ändå nära centrumet i den lilla staden Kemi. På vintern fryser havet och på sommaren går solen aldrig ned. Upplev den finska sommardrömmen, hisnande norrsken på hösten och en ändlöst vacker vintervärld i de unika villorna.

Vår verksamhet respekterar hållbara värden.
Välkommen till Finland, världens lyckligaste land! Lev som lokalborna och boka din tillflykt vid havet. Villorna erbjuder ett bekvämt alternativ för dig som vill vara nära naturen, men också nära servicen.

Extrasängar
Extrasängar fås på begäran mot tilläggsavgift. Till Premium-villorna och Superior-villorna vid havet fås ett begränsat antal extrasängar. I Loft-villorna finns en bäddsoffa med plats för två barn eller en vuxen.

Husdjur
Husdjur är välkomna i bestämda villor mot en tilläggsavgift om 30 € per natt. Antalet husdjursvillor är begränsat, så boka dessa i förväg.

på engelska

Kontaktinformation

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi Finland
Tel: +358 16 258 878
[email protected]