Isupplevelser i snö och is året om

SnowCastle område har öppet året om. SnowCastle område i Kemi med isslott och ishotell har byggts årligen varje vinter sedan 1996. Nu kan du göra en utflykt till en förtrollande vintervärld alla dagar året om i SnowExperience365.

Vintervärlden tar emot gäster alla dagar året om. Vandra runt i snön och beundra de fantastiska isskulpturerna i den sagolika upplevelsevärlden. Roa dig i isbacken eller sätt dig ned vid isborden i restaurangen där allting är byggt av is. SnowExperience365 hälsar gästerna välkomna! Måltiderna i IceRestaurant365 bokas för grupper i förväg. Restaurangen återgår till den normala servicen, när efterfrågan hämtar sig igen.

SnowCastle område erbjuder olika tjänster från souvenirer till bastu och camping samt boende. Boka din vistelse i glasvillorna vid havet och njut av en fridfull semester vid havet i Lappland.

Restaurang Lumihiutale med havsutsikt

Mat är vår passion och Restaurang Lumihiutale med havsutsikt är beviset på det!

Restaurang Lumihiutale med havsutsikt introducerar hela tiden nya menyer med moderna arktiska smaker och fokus på lokala, färska råvaror som är i säsong. Restaurang Lumihiutale serverar hotellgästerna, andra besökare samt konferens- och evenemangsgästerna.

Vi garanterar den bästa havsutsikten i finska Lappland. Njut av den vackra soluppgången vid frukosten och den hisnande solnedgången vid middagen. Himlen erbjuder ett nytt skådespel under varje årstid, från midnattssol till midvintermörker. Kanske får du även uppleva norrskenet! Vår uteservering har öppet från våren till senhösten. 

Aväntyrligt boende

Seaside Glass Villas erbjuder en unik privat upplevelse. De stora fönstren i villorna öppnar en fantastisk havsutsikt och det är trevligt att beundra stjärnhimlen från takfönstret.

Seaside Glass Villas >

Bastu vid havet i Kemi

Bastun – en oskiljaktig del av den finska kulturen – är något av ett måste när du besöker oss. Bastun ger underbar avkoppling och ro i själen efter en lång dag. Bastubad är bra för ämnesomsättningen och cirkulationen, sänker blodtrycket och underlättar andningen. I Finland har bastun ansetts vara ett botemedel för så gott som alla besvär, från förkylning till artrit. Som det gamla finska talesättet säger, det som inte kan botas med sprit, tjära eller bastubad, kommer att bli din död. Se mer här.

Kontaktinformation

Lumilinnankatu 15, 94100 Kemi Finland
Tel: +358 16 258 878
[email protected]