Ajankohtaista tietoa

Miten me Experience365-tiimillä huomioimme turvallisuuden ja vastuullisuuden

Turvallinen matkailu

Elämme uudenlaista aikaa. Totumme uudenlaisiin järjestelyihin ja opimme elämään epävarmuudessa. Olemme oppineet pysähtymään ja nauttimaan hetkestä. Nyt on aikaa haaveilla ja siihen pystymme kaikki! Me Kemin Matkailu Oy:ssä seuraamme korona-viruksen aiheuttamaa tilannetta niin kotimaassa kuin maailmalla ja suunnittelemme toimintaamme ohjeistusten ja rajoitusten mukaisesti. Kuten tiedämme, tilanne elää jatkuvasti ja pitkäaikaisia suunnitelmia on nyt vaikea tehdä. Olemme riippuvaisia viranomaisten rajoituksista ja säännöistä turvallisuutemme hyväksi, sekä lentoliikenteestä, joka on nyt kriisin aikana vähentynyt rankasti. Vaikka säännökset antaisivat periksi meidän on myös huomioitava kysyntä, joka palveluihimme kohdistuu ja vaikuttaa näin ollen palveluidemme avaamiseen. Tällä sivulla kerromme, miten olemme huomioineet turvallisuuden palveluissamme ja miten palvelemme.

Lue lisää THL:n sivuilta korona-tilanteesta.

Lue Business Finlandin sivuilta matkailun elpymissuunnitelmasta

Uudistetut ehdot

Olemme päivittäneet ehtomme koronavirus-tilanteesta johtuen ja haluamme rauhoittaa asiakkaidemme mielen tehdessään päätöksiä mahdollisista tulevista matkoista ja tapahtumista. Haluamme, että juuri sinä saat unelmoida ja tehdä suunnitelmia, joten varaa huoletta! Jos rajoituksista johtuen ei suunnitelmasi pääse toteutumaan, uudelleenjärjestelemme palvelusi tai palautamme rahasi. Lue lisää ehdoista tästä englanniksi.

Nautitaan luonnosta

Seaside Glass Villat sijaitsevat meren rannalla ja mahdollistavat ainutlaatuisen ja yksityisen yöpymiselämyksen. Jokainen villa on oma yksikkönsä ja niihin on omat sisäänkäynnit suoraan luonnosta. Voimme hoitaa sisäänkirjautumisen myös puhelimitse, lukot toimivat koodeilla. Toimitamme aamiaistarvikkeet villoihin ennen saapumistanne. Olemme tehostaneet siivousta, desinfioimme pintoja. 

SnowExperience365

Lumen ja jään elämystila, vastaanottomme ja lahjatavaraliikkeet palvelevat normaalisti. SnowExperience365 elämystila kuluu villa-yöpyjien majoitushintaan! Upeat jääveistokset, ikuinen pakkanen, jäämäki ja lumiset lattiat mahdollistavat hauskan elämyksen myös kesähelteillä. Lainaksi saat huopatossut ja viltin. Pidämme huolen turvaväleistä ja lupaamme, että tilassa ei synny ruuhkaa. Lue mitä muuta voit Kemissä tehdä! 

Vastuullinen matkailu

 LumiLinna-alueen lämpö tuotetaan maalämmöllä ja rakennukset viilenevät maakylmällä. Päärakennuksen katola on Lapin suurin aurinkovoimala. Hukkalämpö hyödynnetään, veden käyttöä rajoitetaanm kaikki kierrätetään paistoöljystä lähtien. Toimintamme on ympärivuotista ja hyödynnämme lähialueen raaka-aineet, tuotteet ja palvelut toiminnassamme. Lue lisää täältä. 

Turvalliset käytänteet

Uusissa tiloissamme on avaruutta ja tilaa, meillä ei pääse ruuhkaa syntymään. Pidämme huolen turvaväleistä, tulemme töihin vain terveenä. Saavuthan sinäkin terveenä, kiitos. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä kaikissa tiloissa. Kiinnitämme erityishuomiota kosketuspintojen, kuten ovenkahvojen ja hissipainikkeiden  puhdistukseen. Villojen välisiivouksen teemme vain pyydettäessä. Lue lisää täältä.

Suojautuminen

Palvelutiskillämme on suojapleksit ja aulatilassa ja pääovella käsidesiautomaatit. Käsidesiä löydät jokaisesta tilasta. Yleisissä wc-tiloissa hanat toimivat liiketunnistimin, samoin päärakennuksemme ovet. Olemme myös valmiudessa palvelemaan hengityssuojaimin, jos ja kun tarve vaatii. Tulemme terveenä töihin, vierailethan sinäkin terveenä. Emme kättele ja pidämme turvavälit. Huolehditaan toisistamme!

Easy living - Kemi

Kemi on pieni merenrantakaupunki, joka ei pääse koskaan ruuhkautumaan. Täällä luonto on aina läsnä ja kaikki tarvittava lähellä. Kemi ja Kemin Matkailu Oy korostavat kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteita toiminnassaan. Pyrimme ympäristöystävälliseen ja energiaa säästäviin toimenpiteisiin vuoden jokaisena päivänä, kaikessa mitä teemme.  Lue tästä, mitä voit kokea Kemissä. Ravintolat, museot ja galleriat ovat avoinna 1.6. lähtien 

Miten saapua Kemiin ja LumiLinnalle

Kemiin saavut helposti junalla ja bussilla. Asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa. Matkaa sisäsatamaan ja LumiLinna-alueelle on 1,5 km. Lentokenttä sijaitsee 6 km keskustasta, Finnair ei lennä kesällä 2020, aikataulut syksyyn varmistuvat myöhemmin. Oulun ja Rovaniemen kentät vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä. 

Poikkeat Kemiin helposti nelostieltä, LumiLinna-alue nelostin liittymästä vain 1,5 km. Sisäsataman vierasvenesatama on kaunis ja palkittu. Voit siis saapua myös veneellä!

Kemissä nautit merellisestä luonnosta

Kemissä nautit merellisistä maisemista. Luonto on aina läsnä. Kaupungin puistokadut, kaunis Meripuisto, Sisäsatama, Mansikkanokka kutsuvat nautiskelemaan. Kiikelin saareen kävelet merellisiin luontomaisemiin 10 minuuttia keskustasta! Metsien luontopolut ovat kaupungista lyhyen matkan päästä. Täällä pyöräilet helposti paikasta toiseen ilman ruuhkia! Lue lisää Kemin luonnosta ja kaupungin liikuntamahdollisuuksista tästä. 

Varaa aktiviteetit

Jokaiseen vuodenaikaan Kemi tarjoaa monipuliset aktiviteetit. Kesällä voit vuokrata kajakin, pyörän, vesiskootterin, suppailla jne. Talvella Jäänmurtaja Sampo vie ikimuistoiselle lumen ja jään seikkailulle! Lue lisää eri vuodenaikojen aktiviteeteista tästä. Lisää tekemistä Meri-Lapissa tästä.

Subscribe to our newsletter

By clicking "Join" you confirm that you have read and accept our Privacy Policy and agree to receive our newsletter to your email address. You will be able to easily unsubscribe from our mailing list by clicking on the unsubscribe links at the bottom of each of our e-mails.