Bastu vid havet

På SnowCastle-området i Kemi hittar du mångsidiga bastuanläggningar för olika gruppers behov. På översta våningen i vår huvudbyggnad finns två gruppbastur med fantastisk havsutsikt, lounger och terrasser, samt en mindre bastu för par och familjer som vistas i området. Detta stämningsfulla strandhus ligger vid havet och erbjuder ett hemtrevligt alternativ för mindre grupper. En koja finns också i anslutning till strandhuset. Den perfekta bastuupplevelsen kröns med maten och drycken som serveras till bastun. 

SnowCastle bastuanläggingar

Tveka inte att kontakta oss! Två separata gruppbastur kan kopplas till loungen som passar för både kväll och möte. Det finns i bastu och vardagsrum en magnifik havsutsikt. Med ett vardagsrum har vi en stor terrass med havsutsikt.

SnowQueen gruppbastu för 16 personer SnowKing gruppbastu för 14 personer (fri från hinder)

Lounge för 22 personer, terrass för 70 personer

Bastuutrymme, lounge och terrass 250 € / 4h Både bastu, lounge och terrass 350 € / 4h Ytterligare timmar 50 €

Seaside Lodge och Hut

På SnowCastle Lodge är stämningen omedelbar och hemtrevlig. Här står skorna kvar i hallen och nu anvendär vi ullsockor. På den inglasade terrassen kan du njuta av de dunkla höstbroarna och solskenet på sommaren. Det finns bastu, jacuzzi och, om du så önskar, en rymlig hydda. Inomhus eller stuga rymmer upp till 24 personer. Boka båda rummen och njut av den unika atmosfären även med en större publik!

24 personer

Strandhus & bastu 250 € / 4h

Jacuzzi 150 €

Hydda 150 €

Ytterligare timmar 50 €

Bastukväll catering för grupper

Bastukorv eller en stor ugnsform, fräsch sallad och bröd från 19,80 €/person. Vi täcker även bastudrinkarna efter era önskemål.

Sval i frosten!

När du tar en bastu är det skönt att svalka sig i den svala -5 °C kalla luften i SnowExperience365-upplevelseutrymmet.